04 December 2014

RAHSIA WANITA MODEN MENGHANGATKAN MALAM JUMAAT MEREKA

Rahsia wanita moden menghangatkan malam jumaat mereka.. Ambooii hotnya tajuk, laju je kan uolss baca!!



Wanita moden, bekerjaya dan yang penting lebih tahu akan keperluan diri dan suami mesti kena tahu rahsia ni..

Apa rahsianya?? Wanita moden makan Vitamin Shaklee!!

Alfafa Complex
Bertindak seperti Kacip Fatimah malah lebih lagi, Alfafa membantu merapatkan bahagian intim wanita.. Ia juga mengelakkan keputihan dan membuang toksin dalam badan.. Pasti hangat malam jumaat uolss!

Sustained Release Vita C
Seiring dengan putaran waktu, kecantikan wanita semakin pudar, so muka cepat kusam dan jerawat mula timbul.. Untuk kulit yang cerah dan bebas noda jom amalkan Sustained Release Vita C!! Abang pun melekat aje..

Vita E Complex
Bila umur makin meningkat, jeragat dan bintik- bintik mula timbul.. Justeru bagi mengelakkan semua ini, silalah Vita E Complex sebagai agen antioksidan anda.. Pasti cik abang tak jemu memandang!

ESP Energizing Soy Protein
Lepas bersalin, parut strecth mark pasti menghantui anda.. Cik B&B pun dah mengendur.. Apalagi, jom minum ESP Shaklee, selain memantapkan kembali yang kendur dan menggelebeh, boleh tambah tenaga jugak tau!!

GLA Complex
Menopause dan mood swing pasti akan dialami setiap wanita, bagi mengelakkan ianya men"down"kan anda, jom ambil GLA Complex.. Malah kuku, kulit dan rambut makin cantik, awet muda gituuuu..

Bcomplex
Kesibukan harian pasti buat anda letih dan kurang bertenaga.. Jangan buat pasal malam-malam Jumaat ni, jom telan sebiji Bcomplex, pasti semakin bertenaga.. Jangan tak tau, boleh elakkan stress dan buat muka glowing tau..



Nak hangatkan kembali cinta dan malam jumaat anda, jom hubungi pengedar Shaklee anda - Puan Fiza 019-915 4727.

Orang-orang Kuantan dan Maran boleh COD tau.. kasi call aje.. :)

posted from Bloggeroid