02 October 2014

TIPS TAMBAH TENAGA UNTUK IBU HAMIL

Assalamualaikum semua! Sihat tak? I sihat aje.. walau tiada siapa yang menanya..;p Kesian sangat tengok orang mengandung  tak larat dah nak bawa perut, tapi tu kalau penat sebab bawa perut, tapi kalau yang morning sickness tu lagi penat.. Penat sebab muntah, pening loya semua ada kan? So meh Fiza sharekan tips untuk tambah tenaga untuk ibu hamil..
  1. Makan banyak buah-buahan dan sayur-sayuran
  2. Makan sedikit dan kerap
  3. Tidur dengan meletakkan sebiji bantal di celah-celah kaki dan tiga biji lagi di bawah kepala
  4. Meminum segelas susu suam dan diikuti dengan mandian yang merelakskan
  5. Berehat selama beberapa minit apabila keadaan mengizinkan 
Namun demikian, ibu hamil yang bekerjaya masih memerlukan makanan tambahan untuk memastikan mereka segar dan sentiasa cergas bertenaga..


Marilah amalkan Set Kehamilan Shaklee, InsyaAllah ibu-ibu hamil yang keletihan akan kembali cergas dan bertenaga.. Lagi-lagi kalau anda amalkan minum ESP Shaklee setiap pagi, InsyaAllah bertenaga sepanjang hari.

Jangan lupa ye ESP SHAKLEE PROMO OKTOBER 2014! Harga berbaloi-baloi!!


Byebye Semua
Assalamualaikum..


Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 960212]
Call/SMS/Whatsapp : 019 9154727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD sekitar Kuantan dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia, RM10.00 flat rate tak kira berat and 
 banyak mana anda beli.
Jom orang Kuantan, Maran Pahang berShaklee bersama Fiza!
 
Post a Comment