23 October 2014

SAYA JOIN SHAKLEE FREE AJE!!

Assalamualaikum semua... Malam ni terimbau kenangan mula-mula joint Shaklee, dalam setahun yang lepas.. Masa tu Fiza masik kerja di SUKMA Pahang..

Fiza asalnya memang makan Shaklee ni, sebab sakit pinggang lepas bersalin tak hilang-hilang.. Lepas tu mencari penyelesaian masalah sembelit Mia.. Teruk sangat gayanya sembelit dia..

Masa mula-mula tu Fiza tak tahu pun yang Shaklee ni MLM, Fiza ingat join member biasa macam joint member Watson ke ape.. I anti sangat MLM masa tu sebab one of my family kena tipu 5ribu sebab MLM.. Lagipun masa tu tak ada niat pun nak jadi member Shaklee, ingat nak beli barang je.. Sekali kebetulan ramai pulak geng-geng office nak tumpang order sekali... sebab diorang tahu Fiza mesti survey dulu kalau nak beli barang ke ape.. mesti dapatkan harga yang murah..

Jumlah order pertama Fiza pertama kali rm1200++ Banyak tu! Terus my mommy sekarang ni aka mak jemah offer free membership.. Seronoklah I!!

Bulan seterusnya terus dapat bonus rm150 gitu.. Fiza macam eh oklah kan kita tak kuar modal pun dapat bonus jugak... rm150 siapa nak bagi kan..

Bulan berganti bulan, seronok sangat join Shaklee sebab tanpa modal pun dapat bonus. Cash bonus tau, direct masuk akaun kita! Bukan voucher ke ape.. Dari ratus-ratus Bonus sebulan jadi ribu-ribu.. Sekarang dah melebihi gaji kerja hakiki Fiza lagi..

Syukur Alhamdulillah sebab Fiza kenal my mommy, kami ada supported group yang sangat kuat.. Semua saling membantu, tak ada dengki atau apa-apa.. Dari situ Fiza belajar yang Shaklee bukan macam MLM lain.. Kami patuh syariah.. kami bulan headhunting.. kami menjual barang.. kami jual kami dapat bonus.. Fiza memang tak percaya duduk saja dapat income ribu-riban.. Jatuh dari mana duit tu??

Korang kalau nak join Shaklee, nak free membership Shaklee jangan risau mula-mula anda hanya beli lebih kurang rm660 barang shaklee (200uv).. Dah dapat free membership seumur hidup bernilai rm75..

Lega sangat tanpa modal pun kita boleh jana pendapatan.. bantu suami dan keluarga.. boleh beli apa yang kita nak.. tak tersepit macam dulu..

Korang jom kita ubah hidup kita, keluar dari zon "selesa" kita ni.. Selesa apa kan kalau semua keinginan tersekat.. Nak bagi mak ayah duit pun tak mampu.. Mari join Shaklee, hubungi Fiza 019-915 4727.. Kita sama-sama berusaha menuju kejayaan!



Sangat gembira dapat Award di National Conference Shaklee..


Bersama Mr. Roger Barnet CEO Shaklee Corporation


Bersama My Mommy Master Wan Fatihanum pengasas Empayar Wahmillionaire yang sentiasa disisi bersama-sama denganku.. Mengajar dan memberi doronagan tak berbelah bagi.. Sayang sangat ni!! Terima kasih mommy..


Bersama my neni Master Lyna Noh! Pengasas Empayar iReach.. i adore you neni!!


First time jumpa my moyang Master Cery pengasas Empayar Jutawan.. Sangat-sangat dikagumi!!

Someday InsyaAllah akan ada nama Master Fiza Zasmi pengasas Empayar TASF! Aamiin Ya Allah..


Part of My TASF.. InsyaAllah kami akan sama-sama berjaya nanti..

Nak jadi sebahagian dari kami ?
Kasi wasap je Fiza 019-915 4727.. jangan malu-malu tau.. Malu rugi!
posted from Bloggeroid
Post a Comment