19 October 2014

PROGRAM ANAK ANGKAT KLINIK PERGIGIAN PAYA BESAR KUANTAN

Assalamualaikum semua.. Damiakan masa dia umur 6 bulan gitu ada nurse offer dia untuk jadi Anak angkat Klinik Pergigian Paya Besar ni.. Nurse tu cakap dengan Papa Mia, I pun tak pasti tujuan program ni..

Lepas tu hati Jumaat lepas mak angkat Mia aka nurse kat sini panggil lagi untuk check gigi Mia.. 6 bulan sekali InsyaAllah dia panggil..



After dia chek-chek gigi Mia, dia sapu florex (eja gitu rasanya) sejenis florida untuk perlindungan gigi..



Dhia pun tumpang sekaki... Nurse tu pun daftarkan Dhia untuk program anak angkat ni..

Bagus program ni, I rase patut diperluaskan lagi untuk orang ramai.. Atleast kalau bebudak ni diberi pendedahkan awal pasal gigi dan doctor gigi ni diorang tak kan jadi takut.. Macam I dulu masa kecik takut betul dengan doctor gigi.. Doctor datang rasa nak tercabut jantung..


Mak angkat Mia Nurse Shuzaini.. Tqvm nurse...


Happy sangat dapat jumpa mak angkat.. Nurse kata bulan 12 ni Mia dah grad.. tak sabar nak tunggu!!

byebye semua..

posted from Bloggeroid

Post a Comment