06 October 2014

MEMBOWLING DI MEGALANES MEGAMALL KUANTAN

Assalamualaikum semua.. Last week kami gi main bowling! Lama dah janji and plan dengan kawan-kawan office nak main bowling kalau dapat gaji nanti.. Kitorang tak pernah lagi keluar sama-sama macam ni.. Seronok sangat!


Gambar tuan blog mestilah kena letak no 1.. tengok gaya macam terer sangat, tapi harammm.. Mia Dhia pun seronok tengok bola keluar or situ.. tak duduk diam!


Tangan besar tapi mampu bola no 10 aje!


Pasangan yang menang bowling malam tu! terer amat..

The D's.. Dhya Marissa, Damia Fareeda, Deena Miazara dan Dhia Fathiaa.. Semua huruf D! Ain nanti kalau keluar baby pun kena letak nama depan huruf D..


Deena dan Dhia ni duduk dengan sama pengasuh.. Tapi jumpa malam tu macam baru kenal pulak..


Tengok tuan blog susah hati dia no last sekali.. tak ada luck malam tu..

Ain tak boleh main, so dia jadi pengasuh je.. tak pe ain amik pengalaman dulu.. Practice make perfect!


Pukul 11.30 baru settle main terus makan kat Marina Seafood Tanjung Lumpur, dah la tak makan dulu sebelum datang, semua pakat kebulur.. I je tak.. hahahaha.. TQ E (husband Ain) belanja makan malam tu.. Kenyang perut kami!

So kawan-kawan next program kita apa??
BOLA TAMPAR??

Byebye semua..
Assalamualaikum...

Post a Comment