17 October 2014

KHIDMAT COD SHAKLEE AREA KUANTAN, PAHANG

Assalamualaikum semua.. jam 10.58 malam, Fiza baru sampai rumah dengan dua bodyguard Fiza..




Papa Din adahal malam ni so I tak ada driver.. Ku mengharunglah hujan renyai dan jem malam minggu di Kuantan ni... Ada 4 tempat kena COD malam ni..

Jam 8 malam geraklah Fiza dari rumah bersama dua bodyguard ku ini ke destinasi pertama.. Sampai tertido dalam kereta.. Sampai bandar jam 8.20 malam, I mesej and call kata dah sampai tempat yang dijanjikan.. tunggu punya tunggu 45 minit berlalu, orang yang berjanji tak kunjung tiba.. sedih rasa nak nangis.. dekat sejam masa terbuang begitu sahaja..

Terfikir adakah Fiza patut mansuhkan aje perkhidmatan COD ni?

Jawapannya tidak... tidak sesekali sebab Fiza tahu bukan semua customer Fiza akan buat Fiza begitu..

Alhamdulillah 3 lagi tempat selamat Fiza hantar.. mujur jugak ada orang cipta apps Waze.. memang membantu Fiza hantar barang sampai depan pagar customer.. TQ waze!

Sampai rumah, baru customer yang tak jadi datang tu mesej kata dia tertinggal hp.. Fiza kata apa? Fiza katalah tak ape.. nak cakap apa lagikan.. biar dia tentukan pulak nak jumpa dimana dan bila.. Fiza tak nak masa dan minyak Fiza terbuang dengan sia-sia..

Jangan tak tahu, perkhidmatan COD Shaklee area Kuantan ni Fiza lakukan tanpa cas tambahan tau.. Bagitahu je nak hantar di mana dan Fiza akan hantarkan.. Apa yang Fiza harapkan customer happy, Fiza pun happy...

So jangan malu-malu segan- segan whatsapp Fiza 019-915 4727 untuk tempahan ye..

Byebye semua...
Selamat malam...
Assalamualaikum..

posted from Bloggeroid

Post a Comment