10 September 2014

PENYELESAIAN ANAK TAK NAK MAKAN


Assalamualaikum semua...

Hai-hai! Fiza baru lepas makan jemput bilis dan cempedak goreng officemate masak! Sedap oii habaq hang.. Dijah makan sampai habis. ;p Marah Dijah sampai dalam blog pun nak cerita.. Ada aku kesah nyah??

hahhaha.. Back kepada topik asal kita, ANAK TAK NAK MAKAN! Mak je asyik makan.. Lepas tu orang kata Mak tak bagi makan, anak kurus mak gemok DEBAB! Ha, siapa nak bertanggungjawab kalau hal sebegini terjadi??? Mak-mak sekalian sila ambil perhatian.. Pastikan anak-anak anda mendapat zat makanan yang cukup.. Nanti orang dok mengata I is dont like..

Macam mana nak selesaikan masalah anak tak nak makan ni? Dah la makan tak nak, susu pun kurang.. air masak usah ditanyalah..

Senang sahaja! Jom berikan anak anda Meal Shakes Shaklee!

Meal Shakes Shaklee ni kaya dengan zat-zat mencukupi untuk kehidupan seharian anak anda..

Ianya makanan segera yg rendah lemak dan rendah-glycemic, lengkap dengan protein, multivitamin dan serat mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan, kaya dengan sumber kalsium dan protin yg sesuai dengan keperluan tumbesaran kanak-kanak... Selain dari menambah selera makan anak anda, masalah sembelit, kerap demam dan sakit, eczema, lelah dan pelbagai lagi dapat diselesaikan dengan Meal Shakes Shaklee ni..


Fiza dah bagi Damia dan Dhia Meal Shakes sejak mereka berumur 1 tahun lagi! Memang berkesan! Sampai sekarang tak miss pun Meal Shakes.. Hanya sesudu sehari, memang berbaloi dan jimat.. Masuk dalam susu, tak ada rasa pelik.. Mesti anak anda suka sebab bau Meal Shakes ni sedap! Vanila Flavour yang kalau kita bau pun rasa nak makan aje.. Geram!! hahaha Mama over tau..

Satu untuk Kakak, Satu untuk Adik.. :)


So apalagi uolss jom order! Dah la bulan ni (September dan Oktober 2014) ada promotion BUY 3 FREE 1!! BUY 6 FREE 2!! haaa.. lagilah berganda-ganda berbaloinya..


Terima kasih kerana sudi membaca....
bye2 semua....
=)

Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor
Call/SMS/Whatsapp : 019 915 4727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care 
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD 
sekitar Kuantan, Gambang dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia.. 
Jom orang Kuantan, Gambang, Maran Pahang 
berShaklee bersama Fiza Zasmi Health Care!


Post a Comment