29 September 2014

Pasir Ajaib Kinetic Sand

Assalamualaikum semua.. korang pernah tak dengar pasal Pasir Ajaib aka Kinetic Sand ni? Fiza ada tengok video pasal ni, macam nak beli.. seronok tengok kalau main pasir ni sure rumah tak sepah..


Gambar Ihsan Pak Google..






Syok oo tengok pasir ni! Mesti DhiaMia suka sangat.. Mama DhiaMia pun terlebih excited dah ni, balik ni nak purpose kat Papa Din suruh beli pasir ni.. Tak adalah diorang boring sebab asyik main mainan lama aje.. Pastu main handphone.. Very not goodlah!

Tapi boleh ke ye, agak-agak Dhia makan tak pasir ni.. Haritu kan kami main uli-uli tepung pun Dhia dah makan tepung mentah tu.. 

Kena buat kajian lagi ni, nanti kalau ada info terbaru Fiza share ye.. Korang pun kalau dah pernah beli sharelah dengan Fiza.. Best ke idok? :)

Post a Comment