19 September 2014

Muzium Sultan Abu Bakar Pekan Pahang

Assalamualaikum semua..

Hai-hai.. Fiza nak share gambar masa jalan-jalan di Muzium Sultan Abu Bakar Pekan Pahang masa Hari Malaysia hari tu.. Karang peram lama-lama dalam handphone ni tak jadi entry pulak...

Papa Din yang beria nak gi muzium ni.. katanya 'Mama, sempena Hari Malaysia ni jomlah kita gi muzium..' patriotik sangat laki mak.. Fiza kata lah, hari sabtulah kita gi pa, boleh gi pasar pagi pekan sekali.. baru syok.. tak ada maknanya? Beliau tetap nak pergi jugak.. katanya lain feelnya kalau pergi hari bukan hari malaysia..

So jom layan gambar!

Masuk sini kena bayar rm4 dewasa untuk rakyat pahang.. orang negeri lain rm5 tak silap.. hehehe











Conclusionnya kami happy sangat dapat jalan-jalan muzium.. Papa Din and anak-anak pun happy sangat.. so jomlah ke sana!

Byebye!

posted from Bloggeroid

Post a Comment