18 September 2014

MOVIE REVIEW - Planes : Fire & Rescue

Assalamualaikum semua..

Ok nak review sikit movie Planes : Fire & Rescue.. Damia lah yang nak tengok sangat cerita ni... tengok iklan je asyik berzikir nak tengok, nak tengok..


Tuan punya popcorn.. banyak giles adik makan..


Ambil satu je tau kak!


Tengok iklan pun dah senget-senget kat mama.. meleset no 1..


Movie dah start! Planes : Fire & Rescue ni menceritakan tentang sebuah plane bernama Dusty yang kerosakan gear box.. untuk memastikan enjin dia boleh bertahan dan tak crush dia kena slow speed tak boleh race macam dulu lagi.. Lepas tu dia decide nak jadi ahli bomba! Macam dia belajar untuk dapat sijil ahli bomba dia tu.. sambungan sila terjah pawagam berhampiran anda.. hehehe


Budak yang super excited! Sekarang ok sikit dah behave tak jerit-jerit dah.. good girl Dhia..


Muka kakak bangun tidur..


Movie ni oklah.. tak ada lah boring sangat.. tapi Damia tertidur jugak.. dia penat sangat seharian tak tidur.. Main sungguh-sungguh..

Fiza bagi 3 bintang! Hehehe sebab setakat ni tak ada lagi yang boleh menandingi Frozen.. Lagipun nilah first time tengok planes, planes no 1 tak pernah tengok pun..

posted from Bloggeroid

Post a Comment