09 September 2014

MEE CALONG TERSEDAP DI KUANTAN!

Assalamualaikuam semua..

Selamat malam.. dah nak tidur ke? Relax dulu.. isap rokok dulu... eh eh macam ayat laki I je tu.. hehehe..

Malam-malam ni teringat pulak Mee Calong makan masa breakfast break pagi tadi.. Alang-alang nak pergi rumah pengasuh, akak kat tempat kerja bawaklah Fiza makan kat situ.. Dia kata Mee Calong kat situ sedap, I ni mana boleh orang cakap sedap.. nak makan selalu..


Tengoklah muka dah dapat tahu betapa happynya dapat makan.. Asal dapat makan je happy.. Lepas tu balik tengok perut menyesal! Tetapi masa tu semuanya sudah tidak berguna lagi.. usah dikesali apa yang terjadi..



Malu nak cakap, tapi sebenarnya Fiza tak pernah makan pun Mee Calong ni.. ni lah first time makan.. Sedap jugaklah.. Ramai orang kat kedai ni.. keropok lekor dia pun sedap.. Kecur air liur dah ni, esok kena pergi lagi ni...


Ni lah Kak Yani, orang yang bertanggungjawab mengenalkan Fiza dengan Mee Calong.. Terima Kasih Kak Yani layan selera adikmu ini.. hehehe adik keee??

Kepada sesiapa yang nak makan Mee Calong, silalah berkunjung ke Kedai Calong uturn di Medan Warisan tepi Sungai Pahang... Gambar kedai I is malu nak ambil.. ramai ornag sangat.. next time kalau pergi I update ye..

Bye bye semua.. Kak Yani, esok kita makan Mee Kari pulak ye.. Dia kata ada tempat special.. I is tak sabarrrr...

Yang benar,
Fiza Double Chin.

posted from Bloggeroid

Post a Comment