06 September 2014

MEALSHAKES SHAKLEE PILIHAN SAYA

Assalamualaikum

Mealshakes Shaklee bulan ni (September 2014) Promosi Gempak Beli 3 Free 1! Giles best sebab Shaklee tak pernah lagi buat promosi macam ni.. Biasa kena Beli 6 Percuma 1.. Ni beli 3 dah dapat Free! Syok ooo...



Manfaat Utama Mealshakes ini adalah :

Nutrisi Lengkap
Ada 24 jenis vitamin, mineral dan zat yang diperlukan oleh tubuh. Kalau nak tau kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia juga turut mengandungi lecithin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut minyak.

Membekalkan Nutrisi Kepada Sel Tubuh
Kaya dengan protein dan tidak mengandungi laktosa! Ia membantu pembinaan sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lai lagi.

Membantu Tumbesaran
Mengandungi asid folic, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untul proses membesar.

Anti-Oksida
Mengandungi Vitamin A, C, E, Zinc, Selium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatlan proses penuaan.

Mengembalikan Seri Wajah
Mengandungi Vitamin B yang lengkap, zqt besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah dan kulit yang lebih cantik..

Detoksifikasi
Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan susa buangan dari perut dan usus.

Kelazatan Rasanya
Ni paling best sebab Fiza yang bau pun rasa nak makan MealShakes ni.. sedapnyaaa... ia minuman lazat untuk diambila bersama fruktos semulajadi, penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga.. ianya juga tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan..

Banyakkan manfaatnya! Semua golongan pun boleh amalkan Mealshakes ni...



Budak berdua ni memang amalkan MealShakes seawal usia 1 tahun lagi!

Alhamdulillah.. kesannya antibodi mereka bertambah kuat, makan pun berselera, sembelit pun tiada... Memang terbaik!

Mealshakes juga boleh dicampur besama ESP dan Performance Drink tau!!

Sangat-sangat disyorkan!


Set tambah berat badan! Tiada lagi ejekan kurus keding!


Set untuk Anak Sihat dan Bijak!!




Terima kasih kerana sudi membaca....
bye2 semua....
=)

Fiza Zasmi
Shaklee Independent Distributor
Call/SMS/Whatsapp : 019 915 4727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD sekitar Kuantan, Gambang dan Maran, Pahang. Pos Delivery ke seluruh Malaysia..
Jom orang Kuantan, Gambang, Maran Pahang berShaklee bersama Fiza Zasmi Health Care!

posted from Bloggeroid

Post a Comment