02 September 2014

MASKER VITA E COMPLEX

Assalamualaikum semua!
Korang nak cerita ni, ada orang tanya kenapa muka Fiza tak sunburn pun bila berkawad? Nak gelak pun ada dengar soalan tu, sebab lepas balik kawad merdeka hari tu memang husband Fiza kata Fiza hitam! Geram kan, mulut Papa Din memang jujur ikhlas lahir dari hati a.k.a. laser.. hehehe (ampun pa)

Tipulah kan kalau dalam cuaca panas membahang di Malaysia ni muka kita tak akan sunburn, mesti kena jugak kalau tak hitam mesti merah-merah.. Tapi nak tahu macam mana Fiza mengatasinya?

Masker Vita E Complex la jawabnya!

Fiza memang amalkan masker Vita E ni, first sebab ini jelah yang ada, second sebab buat apa nak beli lain kalau dah ada yang ni.. hehehe

Jom nak tengok? Stepnya simple sangat..




Apa yang kita perlu hanyalah 2biji Vita E Complex!





Guntingkan sedikit kapsul Vita E Complex tersebut.. Sapukan ke seluruh wajah anda.. nak urut-urut pun boleh.. Urutan ke atas boleh menegangkan muka tau!




Taraaaa! Jadilah sebegini muka Fiza.. Maaf kualiti gambar tak berapa ok sebab buat pukul 2 pagi.. ;) Fiza biarkan semalaman masker ni di muka, esok pagi-pagi basuh muka dengan pencuci muka Nutriwhite, lagi bertambah-tambah gebus muka anda tau.. Selepas cuci sapukan toner Nutriwhite pulak, lagilah bertambah segar muka..


Sebelum tidur pulak telan sebiji COQ Health, sebab COQHealth Shaklee adalah agen pelindung UV semulajadi dari dalam.. Tak payah risau nak tepek sunblock sunscreen bagai.. ;)


Sebotol Vita E Complex Shaklee mampu bertahan hingga 4 bulan penggunaan.. Berbaloi-baloi dengan harganya!

Vita E Complex antioksidan semulajadi, halal dan dijamin berkesan.. Jom hubungi Fiza 019-915 4727 untuk maklumat lanjut..

Terima kasih kerana sudi membaca....
bye2 semua....
=)
 
Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor
Call/SMS/Whatsapp : 019 915 4727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care 
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD 
sekitar Kuantan, Gambang dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia.. 
Jom orang Kuantan, Gambang, Maran Pahang berShaklee bersama Fiza Zasmi Health Care!
Post a Comment