20 September 2014

Manicure & Pedicure Time

Assalamualaikum semua..

Orang-orang Kuantan yang nak buat manicure and pedicure boleh la gi kat sini.. Nail and Beauty Studio.. Tempatnya di dalam Berjaya Megamall Kuantan.. First Floor tak silap.. Korang boleh tengok alamat di kad di bawah...



Biasanya ramai orang.. Call dulu untuk buat appointment untuk elak anda tunggu lama..



Pekerja dia semua perempuan.. Ada berbangsa Cina dan Melayu..



Nak senang landmarknya berdepan Deli Country kedai roti tu.. Lupa pulak nak snap gambar depan kedai.. Tapi signboard dia colour hijau gelap.. ;)



Suasana dalam kedai ni.. Masa Fiza datang kebetulan tak ada orang pun..



Fiza biasa buat pedicure je.. jari tangan I kecik je malas nak buat.. hehehehe..

Untuk normal pedicure harganya rm45, manicure rm30.. boleh add on scrub dan lain-lain.. ;)

Bye bye semua...

posted from Bloggeroid

Post a Comment