06 September 2014

MAIN ULI-ULI GORENG-GORENG

Assalamualaikum semua

Selamat hari Sabtu Uolss! Hari ni kami sekeluarga tak ke mana, lepak kat rumah aje.. Lagipun Papa Din ada ride ke Sentoria Pahang Bike Week petang ni..

So kami 3 beranak, Mama, Damia dan Dhia pun boringlah.. Kena beli Moto jugak gayanya ni.. Mana aci dia seorang je pergi ride.. hehehe

Fikir punya fikir, apalah aktiviti nak buat dengan anak-anak.. tengok kat dapur banyak dah barang kena topup ni, esok kene shoping barang dapur ni.. Papa Din sila bersedia..

Haaaa, Kakak jom kita main uli-uli nak... Macam best je... Tepung pun ada sikit ni, majerin pun ada.. marilah kita menguli kulit karipap.. hehehe favourite ni tau.. Fiza memang suka makan kulit karipap, isi dia tak suka sangat.. anak-anak pun sama.. hehehe menurun sangat perangai mama dia..



Budak berdua yang tak sabar nak menguli...







Dhia orang sibuk menguli dia sibuk makan.. selambe aje makan tepung mentah..



Kakak juga yang serius.. semangat Damia menguli..


Yang ni kakak punya!


Ni adik punya!


Lepas ni kita goreng...



Jadi gelembung besarr...





Taraaaa dah siap! Marilah kita makan... Seronok jugak buat aktiviti dengan anak-anak.. Seminggu busy kerja, kesian diorang..

Kakak, Adik mama love you!
posted from Bloggeroid
Post a Comment