12 September 2014

JUMAAT YANG BAROKAH..

Assalamualaikum semua..

Hai korang! Sihat tak? Fiza tak sihat sangat.. Demam dan selsema sejak semalam.. Bila makan ubat dia ok, dah habis effect ubat tu dia datang kembali.. taktala itu hidung I macam paip bocor.. menitis-nitis cecair keluar... eeeuuuww.. cakap pun sengau.. Sabar jelah.. sakit tu penghapus dosa...

Tapi di Jumaat yang barakah ni Fiza ada dua berita gembira!

First BONUS SHAKLEE dah masuk...
Awal pulak bulan ni masuk, biasa 14 atau 14 haribulan baru meletop akaun bank I.. ni baru 12hb dah masuk... Sweet sangat tau.. tahu-tahu je Fiza nak cuti lama.. Yes! 4 hari cutiiiii...

Yang keduanya... Fiza dapat parcel ni dari Shaklee.. Sebenarnya Shaklee hantar barang ni ke rumah, tapi Fiza mana ada kat rumah hari bekerja.. lalu Fiza call Citylink minta hantar ke office, baik betul Citylink hantar kat office I.. menurut perintah betul.. I like Citylink...



Sijil masa naik Senior Supervisor dan pin.. ;) Suka tau! Nak gi KL semata-mata nak pergi ambil sijil memang tak lah kot.. Kalau bagi duit, lajulah.. hehehe

Byebye semua.. Fiza dah mamai dah ni, twlan ibat demam dan selsema tapi tak boleh tidur.. sabar sabar... setengah jam lagi nak balik kerja...
posted from Bloggeroid
Post a Comment