30 September 2014

Foods Reviews - EdDe Restauran

Asslamualaikum semua... Semalam kang I seperti biasalah malas masak.. Bodek Papa Din ajak makan kat luar, sekali hantar baju kat JULLY LAUNDRY.. Alang-alang ke situ jomlah kita ke Edde Restoren..

Edde ni restoran makanan segera kak Indera Sempurna Kuantan, segera tak segera manalah sebab banyak pilihan makanan.. Milik orang kita Melayu Islam rasanya..


Macam-macam pilihan ada.. I suka!


Harga pun ok alhamdulillah berpatutan..


Fiza suka makan kat sini sebab ada mainan kanak yang dekat dengan meja.. Kalau kita tengah makan pun tak pe anak still boleh main.. DhiaMia suka sangatlah makan kat sini... Bebudak kat bawah tu tengah tengok kucing..


Papa Din Order Mushroom Soup.. sedap dan seperti biasa Dhia akan habiskan semuanya..


Aksi Dhia kalau dapat main gelongsor.. Dilarang meniru aksi ini!


Untuk bebudak ni orderkan Black Sauce Meatball.. Pun sedap dan licin..


Air warm orange juice, Milo and Plain water..


Gym set ni Tuan Blog yang punya.. Walaupun ke gym kelaut, makanan kena macam orang pergi gym.. Fiza suka aje, tapi mia tak suke.. tak sedap dia kata.. mak kate sedap aje.. dan sihat lah ofcos!



Untuk sesiapa yang ingin berkunjung ke Edde Restoran ini, ia dibuka setiap hari jam 12 tengahari hingga 12 malam.. boleh call no di atas untuk tempahan atau jamuan.. Kedai ni sebelah 7eleven Indera Sempurna Kuantan Pahang..

Wah kalah pengacara jalan-jalan cari makan kau Fiza!

Bye bye semua..
Assalamualaikum
posted from Bloggeroid
Post a Comment