24 September 2014

CARA JADI AHLI SHAKLEEAssalamualaikum semua... Fiza nak kongsi Cara jadi ahli Shaklee untuk tambah pendapatan anda.. Jana pendapatan sampingan, itu yang Fiza buat sekarang.. Kalau nak ikutkan gaji kerja hakiki sekarang ni, habis bayar hutang aje.. Bukan senang nak senang, macam-macam kita kena lakukan. Janji rajin InsyaAllah semuanya dipermudahkan..Mari Fiza ceritakan terlebih dahulu kelebihan menjadi Pengedar Shaklee :

SHAKLEE ADALAH JENAMA TERKENAL, BERKUALITI DAN DIYAKINI

Shaklee adalah jenama terkenal yang semakin menjadi pilihan rakyat Malaysia kerana kualiti produknya dan harganya yg sangat berpatutan berbanding jenama lain dipasaran. Lebih 50 tahun di dalam industri perubatan membuktikan Shaklee diyakini ramai.

PELUANG MENJANA PENDAPATAN DENGAN MUDAH


Anda boleh menjadi pengedar Shaklee secara part time. Samaada anda bekerjaya ataupun surirumah, bisnes Shaklee sangat sesuai untuk anda !! Ini kerana anda masih boleh membuat kerja seharian dan menguruskan bisnes Shaklee kerana ianya sangat mudah. Semuanya secara online sahaja yang mana anda tidak perlu keluar dari rumah even ke pejabat pos pun. Sangat mudah dan jimat !!

BONUS YANG LUMAYAN


Shaklee menawarkan pakej bonus yang lumayan kepada setiap Pengedar berdasarkan jualan. Ini termasuk bonus wang tunai, bonus kereta, percutian/ haji dan umrah dan banyak lagi. Lagi banyak jualan, lagi banyak bonus anda. Anda tentukan.

Jika tiada jualan jangan risau kerana anda tidak di kenakan sebarang caj atau komitmen bulanan. Cuma tiadalah bonus. Jadi tiada risiko di pihak anda.

MODAL DAN RISIKO YANG RENDAH

Tidak seperti bisnes lain yang memerlukan modal yang tinggi (dan risiko yang tinggi), hanya modal serendah RM75 sahaja di perlukan untuk pendaftaran seumur hidup sebagai Pengedar Shaklee. Tidak ada yuran atau komitmen bulanan.

HARGA AHLI YANG RENDAH

Semua Pengedar Shaklee boleh membeli produk Shaklee dengan harga yang lebih rendah. Jika anda seorang PENGGUNA TEGAR Shaklee, lebih baik anda mendaftar terus sebagai AHLI SHAKLEE walaupun tidak mahu berniaga.

Ini kerana anda dapat mengumpul point dan Shaklee akan memberi CASH BONUS daripada point tersebut. Ia ala-ala seperti Jusco Card, Tesco Card, Bonus Link. Kumpul point dan dapat BONUS.

SISTEM ONLINE & PENGHANTARAN YANG MUDAH

Shaklee mempunyai sistem online yang mudah di gunakan. Anda tidak perlu lagi pergi ke branch shaklee untuk mengambil produk dan kemudian ke pejabat pos untuk diposkan kepada pelanggan.

Order boleh dibuat melalui sistem online Shaklee dan produk akan di hantar terus oleh Shaklee kepada pelanggan anda melalui courier. Mudah dan menjimatkan masa dan wang anda.

EKSKLUSIF SUPPORTED GROUP YANG SANGAT HEBAT


Dengan menyertai Shaklee sebagai pengedar dibawah naungan Fiza Zasmi, anda akan dijemput khas ke support group yang hebat untuk sama-sama membantu anda memahami produk Shaklee dan teknik & tips utk bisnes secara online.

AMARAN !!

TAWARAN seperti diatas ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain Fiza Zasmi Health Care ya. Dan saya tidak bertanggungjawab jika anda tidak dapat BONUS seperti yang dinyatakan !!!

Terima kasih kerana sudi membaca....Jom sama-sama kita merubah tarah hidup kita.. 
Keluar dari zon selesa.. bye2 semua....
=)
Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor
Call/SMS/Whatsapp : 019 915 4727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care 
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD 
sekitar Kuantan, Gambang dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia.. 
Jom orang Kuantan, Gambang, Maran Pahang 
berShaklee bersama Fiza Zasmi Health Care!Post a Comment