23 September 2014

CARA HILANGKAN CONTENGAN DI DINDING DAN DAKI SOFA

Assalamualaikum semua.. Anak-anak yang kretif mestilah menunjukkan skill mereka di dinding? Siapa yang sedih? Mestilah Mama ni jugak.. So, Mari Fiza nak kongsikan CARA HILANGKAN CONTENGAN DI DINDING DAN DAKI SOFA.. Selama ni puas menyental tapi tak hilang-hilang kan?


Kotoran di dinding! Hilang..


Sofa kembali berseri.. Macam baru!

Apa yang anda perlukan hanyalah sebotol BASIC H Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee! Dengan bantuan Basic H Shaklee insyaAllah semua kotoran dan contengan di dinding hilang!

Basic H Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee ini sangat berguna untuk kebersihan rumah anda.. Mop boleh.. Basuh Sayur dan buah boleh.. Semua boleh tau.. Sebab Basic H ni tak ada campuran bahan kimia.. Sangat MESRA ALAM dan KANAK-KANAK.. Fiza kalau puting anak berkerak pun sental guna Basic H Organic Super Cleaning Concentrate, Semua kotorang hilang tau.. Macam beli puting baru.. Jimat duit mak..

Jom kita baca serba sedikit pasal Basic H Organic Super Cleaning Concentrate Shaklee ni..




Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi

Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.

Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah :


  • Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan
  • Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah
  • Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan
  • Sesuai untuk sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah, Dinding, Permukaan dapur, Jubin dan lantai, Periuk, besen, pinggan dan mangkuk, Tingkap dan cermin, Benda-benda diperbuat daripada kayu,Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)
Tahukah Anda?

Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.

Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Cara penggunaan untuk kesan lebih memuaskan

Dapur, perkakas dapur, perabot, benda-benda yang diperbuat daripada kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi "

-Campurkan ¼ sudu teh dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean


Periuk, besen dan pinggan mangkuk

- Campurkan ½ sudu teh dengan 1 gelen air

Tingkap dan cermin

-Campurkan 1-2 titik dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean


Lantai

-Campurkan 1 sudu teh dengan 1 gelen air


Kain benang biri-biri, nilon dan fabrik berkualiti tinggi

-Campurkan ½ sudu teh dengan sebesen air suam



Perbezaan Shaklee

-Selamat

-Tidak bertoksik

-Tanpa gas beracun

-Tanpa bahan kimia berbahaya

-Tanpa bahan pewangi

-Lembut pada tangan

-pH seimbang

-Tanpa klorin


 -Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak

 -Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air

-Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama


Mesra Alam

    Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa

    Biorosot

    Tanpa fosfat

    Bungkusan yang boleh kitar semula

    Tanpa bahan pewarna

    Selamat untuk sistem septik dan pembentungan





Banyakkan kegunaannya ? So apa lagi jom order.. :)

Terima kasih kerana sudi membaca....bye2 semua....
=)
Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor
Call/SMS/Whatsapp : 019 915 4727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care 
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD 
sekitar Kuantan, Gambang dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia.. 
Jom orang Kuantan, Gambang, Maran Pahang 
berShaklee bersama Fiza Zasmi Health Care!
Post a Comment