16 September 2014

BUASIR MENGGANGGU KEHIDUPAN!!

Assalamualaikum semua...

Buasir kini menyerang tak kira peringkat umur, tua dan muda semua kena.. Sakitnya tak terperi!! Fiza sendiri mengalaminya masa berpantang anak kedua.. Ya Allah sakitnya tak boleh nak cakap.. Macam sakit beranak.. So sebelum ianya melarat, silalah ambil langkah pencegahan..

Apabila seseorang mengalami sembelit dan cuba meneran najis yang mengeras di dalam kolon dengan kuat ketika membuang air besar, struktur ini akan membengkak.

Walaupun kadangkala buasir dikatakan lebih cenderung untuk diwarisi, ini adalah lebih kepada faktor gaya hidup atau tabiat pemakanan di kalangan ahli keluarga yang menyebabkan kecenderungan untuk mendapat buasir.UBAH GAYA HIDUP anda & CEGAH simptoms dengan supplemen SHAKLEE !!!OSTEMATRIX :
Membantu mengurangkan SEMBELIT dan melancarkan PEMBUANGAN AIR BESAR serta memberi keselesaan kepada anda apabila mengalami luka di bahagian dubur.

OMEGA GUARD :
Baik untuk sendi/otot…Pesakit buasir akan mengalami kesakitan akibat daripada tekanan otot dubur ke atas bengkak tersebut sehingga menyebabkan proses pembuangan air besar menjadi amat perit. Jadi, OMEGA membantu untuk MENGECUTKAN OTOT yang bengkak tersebut.

ZINC COMPLEX :
Disarankan kepada pesakit buasir yang tahapnya lebih tinggi seperti keluar najis bersama darah dan membuang air besar dengan rasa yang sangat perit. ZINC COMPLEX membantu MENYEMBUHKAN LUKA di bahagian dalam dubur dengan lebih cepat.

Jangan biarkan ianya melarat! Nanti kena operate.. takutttt.. ;p

Jom Hubungi :Fiza Zasmi
Shaklee Independent Distributor [ ID No : 960212]
Call/SMS/Whatsapp : 019 9154727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD sekitar Kuantan dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia, RM10.00 flat rate tak kira berat and
banyak mana anda beli.
Jom orang Kuantan, Maran Pahang berShaklee bersama saya!

posted from Bloggeroid

Post a Comment