03 September 2014

18SX - AMARAN UNTUK WANITA SAHAJA

Assalamualaikum semua!

Selamat Hari Rabu.. Sihat tak semua ni? Kalau tak sihat cepat-cepat ambil Shaklee.. Pasti sihat, cantik dan awet muda gitu! hehehhe

Amacam tajuk? Korang kalau 18sx je cepat je klik nak baca kan? Yang lelaki pun sama naik nak baca jugak.. hehehe tak apa, nanti dah baca promot dekat isteri, mak, adik dan kakak.. Nak tackle awek pun boleh guna Shaklee tau, bagi je Set Kecantikan 1 set pasti cair.. Terus rindu awak 200%!

Ok, berbalik kepada topik asal.. Fiza nak kongsikan testimoni 18 SX ni.. Meh kita lihat..


WAAAAAHHHHH!!! Terkejut tak? Bukan Fiza yang kata, customer ni yang kata tau! :)

Yang kendur, yang hitam, yang leper, yang kecik semua boleh kasi settle! Tak perlu risau dah..





Inilah ESP yang HANGAT tu! Nak order kasi klik aja link ini ESP MELETOP atau direct hubungi Fiza di talian 019-915 4727..


Terima kasih kerana sudi membaca....
bye2 semua....
=)
 
Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor
Call/SMS/Whatsapp : 019 915 4727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care 
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD 
sekitar Kuantan, Gambang dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia.. 
Jom orang Kuantan, Gambang, Maran Pahang 
berShaklee bersama Fiza Zasmi Health Care!
Post a Comment