09 May 2014

PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK DI KUANTAN PAHANG

Assalamualaikum semua.. Selamat pagi!!

Jumaat ni mesti semua orang berseri-seri je sebab esok cutikan, Fiza pun sama, lagi-lagi sambung cuti hari Isnin, cuti terkepitkan mana boleh tak sambung.. :) Alang-alang cuti Selasa, Isnin pun kena cuti jugak...

Ok berbalik kepada tajuk di atas, uolss kalau masih mencari Pengedar Shaklee Terbaik di Kuantan Pahang ni boleh lah cari Fiza, sebab Fiza kan baik, so memang terbaiklah.. hehehe (gurau2 je ok, tapi betul Fiza memang baikkkk)

Kalau kat area Kuantan, Gambang dan Maran serta sekitarnya ni Fiza boleh hantarkan je kalau korang nak order Shaklee, sebab dekat sangat kan nak bayar postage. Ada orang pelik, Kuantan  dengan Maran ni dekat-dekat pun amik mase sejam jugak nak sampai, sanggup ke Fiza nak hantar.. hehehhe Macam ni kisahnya husband Fiza si Papa Din tu memang kerja kat Maran, dan beliau tu memang kerja dia berulang alik Kuantan-Maran hari-hari.. Dan kalau nak ke Maran tu memang kena lalulah Gambang, Sri Jaya, Chenor dan lain-lain tempat.. So bolehlah kalau korang nak COD Shaklee.. :)




uolss jangan malu-malu ye contact Fiza.. banyak ready stok ni, order je sampai depan rumah.. :)








Kadang-kadang kalau tak sempat Mia pun akan turun padang tolong Mama dia yang superbusy!


And kalau dekat-dekat kami naik beca je hantar.. hehehehe


Part of my super family! 

da uolss!

=)

Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor [ ID No : 960212]
Call/SMS/Whatsapp : 019 9154727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care https://www.facebook.com/fizazasmihealthcare
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD sekitar Kuantan dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia, RM10.00 flat rate tak kira berat and 
 banyak mana anda beli.
Jom orang Kuantan, Maran Pahang berShaklee bersama
Post a Comment