18 May 2014

Nutriwhite Shaklee Terbaik!

Assalamualaikum semua...
Sihat? Harini bersiaran melalui handphone.. laptop masuk hospital, asyik nak corroup je manjang.. letih mak!
Dah lama tergerak nak cuba Set Skincare Nutriwhite Shaklee, tapi sekarang baru berkesempatan.. (kononnya! Sebenarnya sayang skincare lame belum habis)
Fiza start Nutriwhite dengan guna Gentle Deep Foaming Cleanser dan Soothing Radiance Whitening Softener!
MasyaAllah walaupun baru try dua jenis ni tapi kesan dia memang Marvelous!! First sekali pencuci dia, terbaiklah.. dah la besar tiub dia, 150g tu kau.. Pakai sikit sebesar biji kacang je dah berbuih cun untuk cuci muka dan leher.. Pencuci muka ni memang semulajadilah! Bau dan if kita bukak mata walaupun buih sabun tu lekat kat mata pun tak rasa pedih langsung!! Ni yang fiza betul-betul yakin yang Shaklee memang 100% semulajadi tanpa bahan kimia..
Second softener dia, bau semulajadi giless!! Memang tak ada bau wangi-wangi tiruan ni.. Yang paling best pakai 2titik je atas kapas still cukup untuk satu muka... kotoran-kotoran pun lekat! Ajaib2...
Tak sabar nak tunggu stok Daily Cream Nutriwhite ada stok, nak sapu untuk kulit makin cerahhhh flawless.. he3
Jom kawan-kawan try Nurtiwhite Skincare Shaklee! Pasti berkesan.. Tahan lama pulak tu.. yang penting halal dan semulajadi...
Pm/whatsapp Fiza 019-0154727 untuk maklumat lanjut..

bye2 semua....
=)
 
Fiza Zasmi
 Shaklee Independent Distributor
Call/SMS/Whatsapp : 019 915 4727
Emel : fizazasmi@gmail.com
Facebook Page : Fiza Zasmi Health Care 
Fiza juga menyediakan perkhidmatan Shaklee COD 
sekitar Kuantan, Gambang dan Maran, Pahang.
Pos Delivery ke seluruh Malaysia.. 
Jom orang Kuantan, Gambang, Maran Pahang berShaklee bersama Fiza Zasmi Health Care!
 
Post a Comment