17 July 2013

Faedah Dan Kelebihan Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

Ramai yang masih tertanya-tanya ape ke menda lah ESP Shaklee ni? Boleh ke lelaki minum ESP Shaklee ni?? Kenapa elok minum semasa bulan puasa? banyak sangat persoalan kan... So, meh fiza terangkan serba sedikit pasal ESP Shaklee ni...

ESP atau Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf diseluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi
hanya kacang soya non-GMO (tidak diubahsuaisecara genetik) yang diproses di bawah suhu rendah. Selain itu, setiap tin 1kg ESP berasal dari 30 kg kacang soya dan ia adalah booster tenaga segera yang boleh bertahan selama berjam-jam.

Energizing Soy Protein Shaklee mengandungi 22 jenis asid amino dan ia adalah satu-satunya produk di pasaran yang menyediakan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan manusia. Ia adalah sesuai untuk semua peringkat umur – tua atu muda. Protein kacang soya adalah dua kali lebih dari daging, 4 kali lebih dari telur, 12 kali lebih dari susu. Ia juga rendah lemak, rendah kolesterol dan mudah diserap oleh badan manusia.

Faedah Energizing Soy Protein Shaklee yang utama:

Kekal Muda – 
Asid Amino membina otot manusia, kuku, rambut, darah, organ, kulit, kelenjar, 50,000 jenis protein, 20,000 jenis enzim dan lain-lain. Pengambilan Energizing Soy Protein Shaklee adalah kunci untuk mengekalkan kulit muda dan otot serta memastikan kita sentiasa bertenaga. Hormon Berasaskan 

Tumbuhan Semulajadi – 
Kacang soya adalah tumbuhan yang hanya kaya dalam isoflavon yang sama dengan fungsi hormon wanita. Ia membantu dalam mengurangkan paras kolesterol dan mencegah osteoporosis dan penyakit jantung.

Memulihkan Fungsi Prostat Lelaki - 
Genistein dalam kacang soya telah membuktikan bahawa ia mempunyai keupayaan untuk menghalang pertumbuhan dan mencegah sel kanser daripada merebak. Ia memusnahkan radikal bebas dalam sel-sel kita sebelum radikal bebas bermutasi DNA sel-sel menjadisel-sel kanser. Ia juga menjaga rahim dan ovari, kitaran haid dan prostat.

Kulit berseri dan anjal – 
Merangsang regenerasi kulit dan otot, memulihkan kedutan, sebagai anti-penuaan, mengembalikan keserian kulit dan kelembutan-lembutan otot, sekali gus mempercepatkan pemulihan luka dan menghilangkan parut.

Pemberi tenaga segera – 
Membekalkan tenaga segera dan memulihkan keletihan, migrain, insomnia dan tekanan gejala yang berkaitan seperti kemurungan,kebimbangan, ketakutan, dll.

Memulihkan Pigmentasi –
Melambatkan proses uban, rambut gugur, masalah keadaan rambut, pigmentasi

Memperbaiki Memori – 
Menguatkan ingatan, kecergasan, keupayaan seksual, dan sebagainya.

Harga hanya RM121.00 sahaja! SMS atau Whatsaap 


0199154727 Fiza untuk maklumat lanjut.
Post a Comment