11 December 2012

huh, lame giler dah tak update blog.. sibuk kot, dengan keje lah, ape lah.. eh, skang anak aku dah masuk dua, da masuk dua baru update.. 3 bulan dah anak aku tu.. jap masuk gambar jap.. :) tu yang gemok-gemok pipi tu name Dhia Fathiaa.. lahir 28 Ogos 2012 aritu.. lame gilelah tak update.... tak reti dah aku nak blog2, rase macam lain je.. kene blajo baliklah ni...

hum, sekarang still lagi aku keje kat sukma ni, tapi dah abis kontrak dah, sape-sape ade keje kosong nak offer aku boleh la.. sile-sile lah... kalau tak duduk rumah je la aku ni jage anak... keje ni ok lah, bos baik, kawan-kawan banyak yang baik.. kawan yang tak baik pun ade, tapi ade aku kesah, lantak kau lah...

Eh, aku nak tukar name bloglah, tapi tak tau... kang tukar-tukar hilang perabis aku punye entry.. ke tak effect pape? ke macam mane eh?? jap lagi aku nak tukar je lah... jiwang sangat aku rase... zaman bile jiwang-jiwang ni.. hee3 ok bye, aku nak godek2 blog dulu..