03 October 2011

1 Oktober 2011


alhamdulillah,
setahun sudah kami berumah tangga, bersuami isteri :)



hadiah ulang tahun pertama, terbaik!
muka dengan harapan dapat menyambut ulang tahun yang ke 100...
cewah! damia good girl aje, selama 3bulan lebih umur dia ni, baru sekali je dia mengamuk time bawak keluar jalan.. time jamuan raya office aku, motif nak mengamuk maybe tak nak kasi aku makan banyak malam tu.. memang berjaya lah, sebab aku makan cendol semangkuk aje tu pun kat luar dewan.. masuk dewan aje dia jerit, maka melepas lah aku makan satay, lemat ketupat bagai tu.. *sigh*

makin pandai laki aku buat suprise..buat-buat salah letak kad parking sampai cari kat sit belakang, last-last bawak keluar bunga! siap kata 3 bunga mean i love u! i love u too lah papa! sorry ma tak prepare hadiah pun.. jahat kan!

terima kasih suami..
untuk cinta dan rasa ini..


Post a Comment