19 October 2011

alhamdulillah

Dulu,
Masa dulu-dulu..
Aku selalu menangis sebab tension dengan kerja aku...
PENATMENYAMPAH semua ada dalam kepalahotak aku..

Tapi sekarang,
ALHAMDULILLAH...
Allah swt. kurniakan aku dengan kerja yang SANGAT baik, bos yang SANGAT baik, gaji yang SANGAT baik...

Syukur padaMU Ya Allah, atas kurniaan tak terhingga, atas rezeki tak bertepi..

p/s : Hari ini bos aku tak marah, tapi aku pulak yang nak menangis..


05 October 2011

Si Botak Bersama "Lamaze"nya


Damia tak banyak mainan, tak siap aku baru ade empat, 1st aku beli bola lembut yang ade loceng kat dalam dia,mase umur dy sebulan lebih, pastu menda bunyik2 tu,pastu lamaze and mainan untuk baby suke gigit tu...

Tapi banyak-banyak mainan, aku tengok damia paling suke Lamaze dialah... Geram je dia..

























ni gambar damia lepas je beli Lamaze dia!

04 October 2011

tak suka!


penat tau telinga ni hari-hari dengar gemok.
sakit tau hati ni hari-hari dengar berisi.

bukan saya tak tau, saya lebih dari tau..
tak payah la nak ingatkan hari-hari.


apa saja untuk kamu damia!

03 October 2011

1 Oktober 2011


alhamdulillah,
setahun sudah kami berumah tangga, bersuami isteri :)



hadiah ulang tahun pertama, terbaik!
muka dengan harapan dapat menyambut ulang tahun yang ke 100...
cewah! damia good girl aje, selama 3bulan lebih umur dia ni, baru sekali je dia mengamuk time bawak keluar jalan.. time jamuan raya office aku, motif nak mengamuk maybe tak nak kasi aku makan banyak malam tu.. memang berjaya lah, sebab aku makan cendol semangkuk aje tu pun kat luar dewan.. masuk dewan aje dia jerit, maka melepas lah aku makan satay, lemat ketupat bagai tu.. *sigh*

makin pandai laki aku buat suprise..buat-buat salah letak kad parking sampai cari kat sit belakang, last-last bawak keluar bunga! siap kata 3 bunga mean i love u! i love u too lah papa! sorry ma tak prepare hadiah pun.. jahat kan!

terima kasih suami..
untuk cinta dan rasa ini..