28 March 2011

dear baby - Part 6



mama's lil' sweetheart..

video

sabtu lepas 26 Mac 2011, mama gi scan along.. alhamdulillah, semuanya ok..
hepinye mama dapat tengok along lame-lame..

so, for those yang nak buat baby scan 3d/4d, fiza suggest buat lah dekat :-

W.Y. Ko Specialist Maternity & Gynaecology Centre

B-2269, Jalan Beserah, Kuantan25300 Pahang

Tel 60-9-5667805

Fax 60-9-5667805

Rate RM85 (WITHOUT CD) RM 145 (WITH CD)


dah alang-alang scan tu, buatlah CD terus.. berbaloi-baloi!!
doc and nurse dia baik-baik.. scan pun lame.. :)

24 March 2011

dear baby - Part 5



final week of second trimester! :)


sakit badan makin terasa, lagi-lagi bile papa tak da seminggu ni..
cramp malam2 pun tak da sape nak urut..
:(

video

video gelaplah, mama tak sempat nak adjuct ligthing along dah gearak2..
:) i love you along, can't wait to see you soon!!

21 March 2011

dear baby - Part 4

pengalaman pertama mama minum air gula...



tak de la teruk sangat, macam minum air sirap kenduri je..
he3 :)