14 February 2011

9 Februari 2011

sedar tengah malam,
pok din slumber je... buat derk aje...
dia buat slumber, aku lagi slumber.. padahal dalam hati ni macam-macam rase, rase nak kejutkan dia pastu cakap, nape tak wish!! nape tak wish!!
tapi tahan lagi...

sedar-sedar dah pagi...
still buat macam biase lagi.. dalam hati ni dia ni buat lupe ke memang lupe..
time breakfast, sengih-sengih kat dia bagi hint...
tapi dia buat derk je.. macam tak da perasaan...
ngape lah susah sangat nak wish!
cakap je lah!!

tengah drive gi keje..
hati rase sayu je.. sah dah ni, memang dia lupe.. =(
air mate dah nak mengalir.. punye touching..
dalam hati tak pe lah.. kalau pukul 12 malam nanti tak wish jugak,
barulah nak berase hati betul2...

balik keje...
slumber je tengok dia mesin rumput...
masuk bilik cepat-cepat, ingat ade suprise atas katil macam dalam tv tu..
tapi, tak da maknenye... siap dia pnggil aku join mesin rumput skali...
sabar lagi, malam ni kot...

lepas makan malam,
pa : meh kat kete jap yang...
(aku pun gi lah, sah ni lah saat ditunggu2, ceh!)
pa: jeng2.. (sambil tunjuk kotak limau)
pa: karang kite anto rumah mak sekotak ye, ade tauke cine bagi kat opis tadi..
ma: esok je lah anto, malam dah ni.. (time ni rase nak mengalir air mate, dia memang tak ade perasaan!)
pa: tak pe, kite hanto jap, esok kang buruk pulak kene panas dalam kete.. dah gi siap2 pa gi atm kat airport jap..
ma: yelah....

kat rumah mak.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-







belum tiup lagi dah rosak kan kek tu..
huh (--")



hari lahir ke 22 sebagai seorang isteri dan bakal ibu..
paling terbaik sekali dalam hidup!

pa: hepi?
ma: hepi sangat2.. maceh pa!

to pa:
terima kasih manyak-manyak sebab jadi suami yang baik (walaupun garang!)
terima kasih sebab ingat birthday mama
terima kasih untuk segalanya!
ma bahagia!
i love u so much!!


Post a Comment