27 January 2011

dear baby - Part 1

hari ni baby dah 18 weeks and 4 days, dalam banyak-banyak hari, mama rase hari ni lah mama paling pening skali nak pakai baju ape gi opis.. last-last mama pakai jugak baju nih....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

baju ni buat mama rase cun sikit je dari sarung nangka...
tapi tadi mama rase kat rumah, ok je.. nape kat opis mama rase lain jek nih..
baby sabo je eah, nanti mama suruh papa beli baju baru kat mama..
kesian baby sempit eah..

20 January 2011

kerja baru..

sekarang boleh lah aku hapdate belog hari-hari (kot).. tak delah busy macam selalu...

hehehhe =)