27 June 2010

5.50am

berlari aku ke langit..
menggapai bulan selindung awan..

berlari aku ke langgit..
biar kering, darah mengalir..

berlari aku ke langit..
biar nyawa jadi taruhan...

23 June 2010

# owh dear diari 1

dear diari,

Saya sangat susah hati, macam mane saya tak susah hati diari, kalau orang yang saya anggap macam adik saya sendiri, eh diari, dia memang adik saya diari, adik kandung saya. aik kandung saya buat saya macam bukan kakak dia diari. sedih wwooo diari. saya dah la mahu kawen, lagi tiga bulan lebih2 sikit je diari.. kepada siapa saya nak bergantung harap diari... (T-T) kepada siapa saya mahu mintak tolong diari.. diari awak tolonglah jawab diari.. saya malu nak cerita kat sape2.. nak cerita kat tunang saya pun saya malu.. kalau cerita kat mak saya nanti lagilah saya malu diari, sayakan anak sulung.. anak sulung kena rock diari, mane boleh tangkap leleh.. dah la diari, tiba2 ngan awak pun saya rasa malu nak ngadu.. hu3


kita cerita menda lain lah diari,menda seronok sikit..

owh dear diari, sabtu lepas saya gi kenduri kawan poli saya.. MasyaAllah diari, bapak cantiknye dia diari.. jap2 saya tunjuk gambar dia ea diari..


awak tengok ni diari, bapak cantik gila gojes dia diari.. awak tau tak diari, baju yang dia pakai ni saya dah test dah diari, skali dia pakai diari, tak jadilah saya buat baju ni jadi baju mnyambut menantu saya.. hu3 tak apelah, kak long butik tu cakap nak buat baju baru, nanti saya ushalah.. eh, lupa pulak diari, butik Qina kawan saya ni sama ngan butik saya.. saya yang suruh dia pi sini.. MasyaAllah cantiknya dia diari.. jap saya boh gambar dia lagi...


ha, kau tengoklah diari.. cantikkan..


ni mase dia nikah.. cantik kan diari.. MasyaAllah..


ni masa, ntah la mase ape.. masa lepas nikah dia tukar baju.. pun cantik jugak.. bila tengok gambar dia kawen ni, saya rasa nak kawen cepat2 je diari.. gatalkan saya.. huh.. (-.-") nak buat macam mana diari.. saya suka kawen2 ni.. kawen kan cantik, bila cantik saya sukalah.. bukan saya suka menda lain pun.. hi3


masa saya gi majlis kawan saya ni kan diari 'saya asyik sebut, cantiknya dia ,cantiknya diai'.. sampai saya makan sikit aje sebab asyik tengok dia.. padahal nasik minyak dia punya la sedap.. MasyaAllah.. menyesal pulak tak makan abis.. dah la cantik, makan pun sedap.. cantik+sedap.. What the perfectlah~ kan saya dah speaking diari.. saya tak bolehlah...



eh, terupload pic cantik sikit pulak dairi.. he3 tengok jelah ea.. tak buley delete *tipu*

oklah diari, saya mau tido, babai.. gud nite..


yg perenggan atas tu, saya harap adik saya tak malu, sebab adik saya ada lima, mane orang tau adik saya yang mana satu buat saya sedih tu.. kalau orang tau, buat tak tau je la kan...

01 June 2010

Ya Allah, permudahkan segalanya...

saya dah ambil borang, tapi tak isi and tak buat hiv test lagi, awal lagi pun... hiv test valid 3bulan aje..

p/s: malunye nak cerite... :*)

aku pun ingat menda ni tipu...

tapi sebenarnye tak pun... :)
first time ni nak try contact lense,
berair biji mate..

ade sebarang perbezaan?
aku rasa macam tak da.. beso tu je bijik mata aku..
cume nampak lebih hitam la kan..

macam mane nak cerite eah.. aku dapat tau menda ni dari blog green apple... aku bile menda free je laju lah.. klik nuffnang kat blog beliau, isi form.. pastu hari ni baru dapat.. aku mmg niat nak pkai contact lense pun.. dah dapat ni, besh la...

tQ ciba vision..

sape2 nak leh la try gi blog beliau atau blog perempuan jomblo.. klik2lah nuffnang beliau(kot2 ade lagi la iklan ni) dan macam diorang, aku pun dapat colour purple... aku rase mmg ciba vision bagi colour purple je kot.. he3 tapi jangan riso, tak nampak pun purple tu.. nampak hitam je.. sebab menda ni bagi biji mate nampak beso kit, tu yang i like tu.. selesa pun selesa..