05 April 2010

salam.. hi..
hari ni aku cuti, macam bengong ajo duk rumah.. nak wat kotak rase macam malas la pulak.. damn la.. nak edit gambar mcm tak da mud lagi.. padahal dah seminggu dah mak cik bagi gambo tu kat aku.. mintak maaf la mak cik ea.. gambo mak cik bagi banyak getar2, penin sy nak edit.. saya dah la pencacai je.. jap lagi saya buat lar...



encek tunang, pak udin ku sayam.. lame tak letak gambar die.. ye la nak letak celah mane, camera pn xda, gambar lagi la haram tak da... tapi dia sihat aje, sejak pindah kerja ni, da hobi baru dah sekarang.. dengan aku sekali dia angkut gi mancing.. tak kesah la gi mancing, asal mancing ikan sungai, jangan ko mancing ikan darat sudah.. aku patah joran ko.. hahahhaha~



sekarang siang malam busy, jadi tokei jam dah.. hari-hari cakap pasal jam... aku pn tumpang sekaki.. namenye nak kawen muda, nak cekau mane duit.. dua-dua kene keje la.. lain la ko dah keje lame, bertimbun-timbun duit dalam bank... huhuhu tak pe la, asal susah same2, senang jangan tinggal aku.. dok gitu?? nak tengok jam dia jual leh la masuk dalam facebook dia (din alias) cantik jam dia.. aku pun berkenan.. hihihi sekarang dye pun ade blog.. tapi nanti la aku publish, semuanya on progress lagi... ne touchup2 lagi...


dugaan bertunang sekarang tak da la macam mula-mula dulu.. macam couple-couple dulu.. ok la sikit.. cume biase la, datang bulan mengambang memang la mak emosi sikit.. sikit-sikit nak nanges, sikit nak nanges... wat malu aje.. hihiihi harap Allah S.w.t permudahkan la segalanya... tak tahun ni, tahun depan....
Post a Comment