02 April 2010

macam mana nak dapat duit lebih??? macam ni lar...

seblum aku pergi kerja jap ag ni mencari duit lebeh..
meh aku cara lain nak cari duit lebih..
aku baru je try menda ni..
earning pun tak tau lagi..
ni lah mendanya..
bace dulu k..


tapi dah alang2 aku sign in, aku ajak la korang semua skali...

klik kat sini > http://www.fineptc.com/index.php?ref=fizazasmi

aku tau menda dari blog ladynoe,
credit untuk beliau..

dah alang2 nak cari duit kan.. cari la betul2.. hi3

p/s: kalo dapt duit ni, cepat la sket aku kawen...


Post a Comment