05 April 2010

jom kita memancing..

name la hobi baru kan.. jadi kene show off la kan... brape banyak kan la ni kan.. hahahaha =) so, nak buat dijadikan cerita hari sabtu malam after aku balik kerja pukul 9.. pak udin call tanye penat ke tak?? nak ajak gi mancing ni~ mau aku nak ngaku kalo penat pn.. mesti la tak penat.. nak datingkan.. ha3 tapi tol la, pak udin pun dah sound, jumpe kejap2 je.. bile nak jumpe lame2... he3 nak jumpe lame2 cepat la minang i.. opppss kan dah minang dah.. ha, nak jumpe jom la kite kawen cepat2.. hihihi gatai na~

kami pergi berempat aku, encek tunangku, li adk aku n tok sedara aku.. dating bawak atok tu.. tapi gambo atok tak ade, atok gelap, xda lighting.. hahahaha boleh cam gitu?? durhaka punya cucu!! lepas tu jumpe kawan aku nasir, kawan dari kecik sampai la ke besar.. borak2 la..


harus la ade gambar aku kan, kalau tak penat la korang baca entry ni tak ada muka aku kan.. rindu la korang nak tengok muke aku kan... kan lagi kan.. asyik aku je amik gambar orang, bile orang nak amik gambar aku kan..


gambar gelap tak pe, janji kaki tu nampak.. ok.. hu3
Post a Comment