29 April 2010

birthday kekasih hati


dah basi dah cerita..
27/4/10 birthday pak udin..

to pak udin :
i love u!!!

06 April 2010

testing testing 1,2,3..

aku try update blog gne hp ni jd dok.. He3

05 April 2010

jom kita memancing..

name la hobi baru kan.. jadi kene show off la kan... brape banyak kan la ni kan.. hahahaha =) so, nak buat dijadikan cerita hari sabtu malam after aku balik kerja pukul 9.. pak udin call tanye penat ke tak?? nak ajak gi mancing ni~ mau aku nak ngaku kalo penat pn.. mesti la tak penat.. nak datingkan.. ha3 tapi tol la, pak udin pun dah sound, jumpe kejap2 je.. bile nak jumpe lame2... he3 nak jumpe lame2 cepat la minang i.. opppss kan dah minang dah.. ha, nak jumpe jom la kite kawen cepat2.. hihihi gatai na~

kami pergi berempat aku, encek tunangku, li adk aku n tok sedara aku.. dating bawak atok tu.. tapi gambo atok tak ade, atok gelap, xda lighting.. hahahaha boleh cam gitu?? durhaka punya cucu!! lepas tu jumpe kawan aku nasir, kawan dari kecik sampai la ke besar.. borak2 la..


harus la ade gambar aku kan, kalau tak penat la korang baca entry ni tak ada muka aku kan.. rindu la korang nak tengok muke aku kan... kan lagi kan.. asyik aku je amik gambar orang, bile orang nak amik gambar aku kan..


gambar gelap tak pe, janji kaki tu nampak.. ok.. hu3
salam.. hi..
hari ni aku cuti, macam bengong ajo duk rumah.. nak wat kotak rase macam malas la pulak.. damn la.. nak edit gambar mcm tak da mud lagi.. padahal dah seminggu dah mak cik bagi gambo tu kat aku.. mintak maaf la mak cik ea.. gambo mak cik bagi banyak getar2, penin sy nak edit.. saya dah la pencacai je.. jap lagi saya buat lar...



encek tunang, pak udin ku sayam.. lame tak letak gambar die.. ye la nak letak celah mane, camera pn xda, gambar lagi la haram tak da... tapi dia sihat aje, sejak pindah kerja ni, da hobi baru dah sekarang.. dengan aku sekali dia angkut gi mancing.. tak kesah la gi mancing, asal mancing ikan sungai, jangan ko mancing ikan darat sudah.. aku patah joran ko.. hahahhaha~



sekarang siang malam busy, jadi tokei jam dah.. hari-hari cakap pasal jam... aku pn tumpang sekaki.. namenye nak kawen muda, nak cekau mane duit.. dua-dua kene keje la.. lain la ko dah keje lame, bertimbun-timbun duit dalam bank... huhuhu tak pe la, asal susah same2, senang jangan tinggal aku.. dok gitu?? nak tengok jam dia jual leh la masuk dalam facebook dia (din alias) cantik jam dia.. aku pun berkenan.. hihihi sekarang dye pun ade blog.. tapi nanti la aku publish, semuanya on progress lagi... ne touchup2 lagi...


dugaan bertunang sekarang tak da la macam mula-mula dulu.. macam couple-couple dulu.. ok la sikit.. cume biase la, datang bulan mengambang memang la mak emosi sikit.. sikit-sikit nak nanges, sikit nak nanges... wat malu aje.. hihiihi harap Allah S.w.t permudahkan la segalanya... tak tahun ni, tahun depan....

02 April 2010

macam mana nak dapat duit lebih??? macam ni lar...

seblum aku pergi kerja jap ag ni mencari duit lebeh..
meh aku cara lain nak cari duit lebih..
aku baru je try menda ni..
earning pun tak tau lagi..
ni lah mendanya..
bace dulu k..


tapi dah alang2 aku sign in, aku ajak la korang semua skali...

klik kat sini > http://www.fineptc.com/index.php?ref=fizazasmi

aku tau menda dari blog ladynoe,
credit untuk beliau..

dah alang2 nak cari duit kan.. cari la betul2.. hi3

p/s: kalo dapt duit ni, cepat la sket aku kawen...