31 March 2010

laju nye mase berjalan..

.
esok dah bulan 4 dah kan..
sebulan lagi nak ke final..pastu habes lah pengajian aku kat poli tu..
pastu nak keja.. macam la skang ni tak keja.. jap lagi kol 12 gi poli balik kol 3 plak gi keja.. memang laju tol hari ni.. ni pun taip laju2 takut tak sempat nak iron baju.. hi3 baju pun tak iron lagi sibuk nak update blog.. sekarang semua menda kena buat laju2 n skarang baru prasan setiap minit tu berharga.. tapi bile study akaun terus jem.. terus jadi lembab.. memang masalah tol la bab kire2 ni... kire duit pun hampeh kalau jadi cashier.. nasib baiklah ok je keje.. tak da lah terpulang duit banyak sangat..

uhhh, peliknye gambo ni.. tibe2 aku ganti pua chu kang plak ade mole kat pipi.. tomei je kot.. ha3 ni gambo pagi tadi, tak mandi lagi...

mate aku berkedip2lah belah kiri ni.. apakah?? mau nangeskah?? tibe2 tertulis status fb lak kat sini... doakan aku tak nanges ea.. n xda menda buruk terjadi... hu3
Post a Comment