31 March 2010

laju nye mase berjalan..

.
esok dah bulan 4 dah kan..
sebulan lagi nak ke final..pastu habes lah pengajian aku kat poli tu..
pastu nak keja.. macam la skang ni tak keja.. jap lagi kol 12 gi poli balik kol 3 plak gi keja.. memang laju tol hari ni.. ni pun taip laju2 takut tak sempat nak iron baju.. hi3 baju pun tak iron lagi sibuk nak update blog.. sekarang semua menda kena buat laju2 n skarang baru prasan setiap minit tu berharga.. tapi bile study akaun terus jem.. terus jadi lembab.. memang masalah tol la bab kire2 ni... kire duit pun hampeh kalau jadi cashier.. nasib baiklah ok je keje.. tak da lah terpulang duit banyak sangat..

uhhh, peliknye gambo ni.. tibe2 aku ganti pua chu kang plak ade mole kat pipi.. tomei je kot.. ha3 ni gambo pagi tadi, tak mandi lagi...

mate aku berkedip2lah belah kiri ni.. apakah?? mau nangeskah?? tibe2 tertulis status fb lak kat sini... doakan aku tak nanges ea.. n xda menda buruk terjadi... hu3

23 March 2010

is tajuk

salam..
gila lame aku tak hapdate belog nih..
asyik fesbuking je keje..
sekarang aku busy gile doe, keje balik rumah tido, tido bangun keje.. gile tol mencari nafkah.. ho3 nak kawen kene la cari duit.. kang nak minang anak teruna orang camne kan? naseb baik aku hepi dengan menda aku wat sekarang.. korang2 sume doa2kan la aku cepat kaye ea..

ha satu lagi, doa2kan la aku cepat jumpe surat branak aku..
kat mane letak tau..
penin pale mak~~

untuk santapan nurani minda mlm2 buta ni..
terimalah gambo minah gomok chomel zaman dahulu kala~

gambo latest tak ado.. hs rosak..
sume nak rosak, jem la gini..

ok, bubye~

12 March 2010

jom nyanyi ramei-ramei~~

Biarkan waktu teruslah berputar
Mencintai kamu penuh rasa sabar
Meski sakit hati ini kau tinggalkan
Ku ikhlas ‘tuk bertahan

Cintaku padamu begitu besar
Namun kau tak pernah bisa merasakan
Malah kini kau ucapkan selamat tinggal
Membuat keresahan

Reff:[*]
Meninggalkanku tanpa perasaan
Hingga ku jatuhkan airmata
Kekecewaan ku sungguh tak berarah
Biarkan ku harus bertahan

[**]
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah
Jangan pernah kau coba untuk berubah
Tak relakan yang indah hilanglah sudah

Back to Reff:[*] , [**]

Jangan pernah kau coba untuk berubah
Ku relakan yang indah dalam hatinya


ST12-JANGAN PERNAH BERUBAH~~

05 March 2010

Realiti sebalik angan

sekarang aku banyak membaca.. mendengar.. ye lah, tentang kehidupan, rumahtangga, perkahwinan... realiti sebenar di sebalik keindahan yang selalu di angankan...

jujur...
perasaan takut datang selubungi diri... goyah memikirkan masa hadapan.. yang banyak aku dengar, negatif... dari sudut negatif...

aku perlukan seseorang untuk yakin semua itu boelh di perbaiki..
aku perlukan dia yakinkan aku yang kami akan bahagia...

tapi sekarang aku takut...
dalam hati mula timbul ragu-ragu..
pendirian tegar aku makin mengikis...

aku takut...