10 February 2010

banyak punya~~

hai..
aku baru balik kerja, sekarang aku dah kerja partime kat guardian taman tas...

sebenonye banyak menda aku nak cerita... banyak gambar nak publish.. bukan cerita pasal hari ni sangat pun, nak cerita mase birthday aku tu lah...

start pukul 00:01am 9 February 2010:
semalam birthday aku yang ke 21, 21 oi~~ hepi giloss lah aku ni..
aku memang suka betul umur 21 ni taw... ok, pada tengah malam kejadian, aku memang talah dipakse bangun dari tidur oleh en.tunangku... nak buat romentik lah tu wish tepat2 tengah malam.. ceewah!! aku yang dah terjage tu tak dapat la nak sambung tidur balik.. tapi sebelum tu dapat mesej from :

kak bee aka my lovely sista:
slamat hari jadi, slamat hari jadi, selamat hari jadi... adikku fiza.. smuga dpanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.. moga berjaya dalam apa jua jalan yang dipilih...

kak syah(ex roomate aku mase sem 1):
epi besday 2 u, epi besday 2 u, hepi besday 2 fiza, hepi besday 2 u.... Fiza!! tua dah dy..hahaepy swett 21.. welcome to adulthood.. smuga dpanjangkn umur n dmurahkn rezeki.. hopefully xlupe jemput owg time kawen nanti... hehehhe

wan najibah (ex schoolmate):
Fiza!! hepi befday.. moga panjang umur dan panjang jodoh... hehhe, fren 4 ever..

en.tunang (after letak tepon):
gud9 syg.. moga ama chat sejahtera n akan dpt pe yg ama nak... n kite kekal bahagia slameny.. amin...

sofia (ex skolmate):
hepy besday fiza.. hope panjang umur n murah rezeki... hepy selalu..

tuan shaqiena (ex classmate):
Fiza, hepy besday 2 u.. moga panjang umur, murah rezeki n jodoh berpanjangan dengan din.. aku syg kamu..
________________________________________

tu ucapan sms yang aku terima...
ni pula ucapan dari facebook:













_____________________________________________

kemudian aku telah di belanja oleh kakak kesayangku ke Secret Recipe, bertuahnye badan dapat kakak macam ni...
kalau dapat air dalam gelas camni, sure aku tak kecek air owg lain...
hehehhehe~ tipu, semalam tersedut jugak air kak bee.. bile sampai rumah abru terpikir, minum air kak bee tak mintak permission pun... hahhaha~ halal ea kak.. dem memang camtu, jedarah air...

tom yam kak bee BESAR PUNYA!!!

turut hadi kak eta and kak anis..
tengok muke kak bee mkn kek... hehhehehe~ punye la sodap kek nih..

muke aku ler ni.. tak kan muke tembok pulak..
hahahhahha~
memang pn..

try la weh, kek terbaru dari SR, SUPERB mabelesss!!
meleleh air liur akush!!


kakak,really.. fiza hepi sangat.. TQ so much..
i love u juta2 lemon...


__________________________________________

malam before my besday, my en.tunang kate nak balik kuantan, tapi tak confirm lagi bcoz dia kene kerja luar pejabat hari tu.. bile dah kerja luar for sure lah penat kan, so aku tak berharap sangatlah yang dye akan balik malam tu.. its ok la, esoknye pulak dye kena kerjakan.. so aku tak kesah lah... tapi petang tu dye balik jugak... alhamdulillah... hepi ler aku, ape lagi kan.. sudah seminggu dah dia tanye aku nak ape for my birthday present, hehhehe~ en.tunang aku nih memang gni taw, tak paham2 lagi aku ni suke suprise.. huh.. malam tu kami keluar lah, dye tanye nak makan mane? aku kate crocadile rock.. kita tak pernah pun makan kat situ.. kami pergilah berdating di situ... huhuhuhu..


suke sangat kat sini~~
suke sangat papa~~

terADO amoi plak kat blakang tu..
tacaw ajork..

hehehehhehe~

jeles aku taw, nape air papa besh, air ama besh sket ajew..

shawl pelangi pinjam adik punye,,
sharing is caringkan...hooo3~
ramai orang tanye, tunang aku bagi present ape... sebenonye dye sendiri pun naik pening nak bagi aku ape.. aku just nak dia stop merokok je sebagai present, tapi hampeh... berhenti terus memang dia tak boleh, tapi dye janji nak kurang kan rase.. kot lah tu... last2 dye beli je kan aku kerox n reiben.. huhuhuhu~ hepi!!! tq papa~~
____________________________________

pada birthday ni juga aku di maklulan oleh pihak guardian yang aku diterima masuk berkerja keesokakannye, siyes weh.. hepi sgt99 taw..

kepada sesiapa yang memberikan ucapan mulut tu ramai sangat, nak tulis ni kang melampau2 pulak panjang entry ni.. ni pun dah panjang sangat dah ni... tQ so much!!
terima kasih semua, buat aku bahagia sangat.. bahagia sangatlah..


i'm 21 babeh, 21!!!
Post a Comment