24 January 2010

ini album gambar (Gambang Waterpark)

hai..
ni before pergi Gambang Waterpark...
ekceli, family encek tunang (pak sedara belah arwah mak) dapat tiket free from Metro, so dyorang ajak la aku join.. mula-mula tu segan, pastu tak segan la.. ha3 fiza kan...

ni kak chik, macam kena serbu dengan paparazi lak..
ni mamarazzi nih..


oh, inilah my sponsor..
big boss nih..


sewa tube sampai 6 bijik..
TQ para penaja..


dari kiri : encek tunang, leh (sepupu), ayin(sepupu), mak njang, mak rie, nanot (sepupu), mak mie,pak mie and arsheed (sepupu)


kak chik and oyo
suke taw dengan dyorang nih..
kak chik tu name panggilan je, mude lagi...
baru habis spm..


idong besau!!


cool cousin!!


dyowang suruh ku naik menda ni..
gila hape..
aku dah la gayat..
oppss, kantoi sudah..
pak rie slumber je taw.. semua dia join..


tengok, encek tunang sampai terbang!!


main dengan awek control macho manjang..
nyampah...


tengok tu, gedik taw...



sakit badan la tu..


encek dugong, opss!!


aku pegang camera lak time ni, celup kaki je la...


buas taw..


ni duk bebel aku amik gambo..
hishh, amik gambar pun tak boleh..

he3 tomei


okeh, sikit lagi nak jadi cam hanis zalikha..
ha3 sila-sila muntah...

lepak dulu...

asrap and arsheed..


available lagi kot.. kot la... hu3

roy sejuk...

ntah la..


ayin-man-leh
saya makan kuda..


menci, kaki mane oiiii...

kami on the way gi taman teruntum pulak...
untuk album kedua pulak.. hua3


okeh, aku ngantok nih!!! caption pun cam tak boleh blah...
kesian siapa tengok blog aku nih, muak ler...

ZZzzzzZzzZZZZzzzzzzzzzzzzZZZzz

benci dengar orang tua bergadoh,huh!! menci!!!
Post a Comment