26 December 2009

saya budak baru belajar...


majlis : menyambut menantu
lokasi : kg.pandan 1 (sebelah umah en.tunang)
tarikh : 26 disember 2009
masa : 10pg-5ptg
pengantin : faniezal & farah
photog : fiza (perhhh,xhengat!!)
camera : d60
lens : bese ajo (nak fisheye pkai photoscape ajo..)
software : picasa & photoscape




bilik penganten


penganten perempuan
kak farah mai dari kedah..


inai di jari...


serius je muke penganten laki
lex la abg niezal..


kak farah ni cantik betoi..


sebelum bertolak ni aku dah pesan kat kak farah, akak jgn turun kete before fiza sampai ea.. nasib baik pengaten sporting, tQ kak farah..


kan aku dah kate, cantik sangat!!!


abg2 tentera yang happening


oloooolo... cantik..


encek lambung betoi2, jangan kene saye plak..


hehehe, dah macam pe dah aku snap..


lalu bawah pedang..


first time aku gi malis perkahwinan tentera..
just perfect...


mak penganten yang baik hati..
tQ mak cik bagi saya paper vvip yang melatop tu..
macam2 ade, siap bagi bunga telur lebih lagi...


aku suke wedding yang ade sesi merenjis ni...


seri penganten... hepi jer..


mase ni perut berkriok cam pe ntah...
aku tak makan satu menda pn dari pagi...
geram kat tembikai ni..


ha, minum la dulu, petang kang saye minum...
hehehehe..


suap nasik dah bese dah, suap udang pulak..


"mintak posing kit boleh?"
"boleh, banyak pun boleh....."


ade eskem... meleleh air mate liur mak..


"ko buat pe kat situ"


muke cam pengacare tb je kak farah ni..


kakak ni same skolah ngan aku dulu..


canopy yang marvelouuus!!


eleh, potong gune pe tu?? hahaha


ala, pic kak farah selek kek kat idung abg niezal tak upload plak..


"saye dah suap, encik suap la plak.."


sume cantik!!!


ni kali ke3 snap pose ni, pose 1st & 2nd speed light abz bateri..


abg niezal malu2...


adoi sweetttnye penganten..


penganten sporting..


penat... sian penganten peluh2..


cam princess...

cantiknyer....

cincin kawen...

he3 klakar sangat mase ni..
"macam mane ni??"
"korang nak kiss betul2 pun tak pe, fiza tak nampak,ha3"


jangan la malu..ha3



giler adore aku ngan kak farah ni...
cantik betoi!!!
semangat snap pic dye..

posing wajib...

hepi je ase, dyowang sporting...

peluh2 dah mase ni...

"panas kat dalam, jom kite duk luar..."



krete abg niezal...


marhaban-makeup-berarak-bersanding-.......
perhhhh, penat...
tapi perasaan tak boleh tergambo perasaan xcited..

to abg niezal & kak farah:
selamat pengaten baru..
moga kekal hingga ke syurga dan dilimpahi rahmat dan rezeki dari Allah SWT..
tQ kerana begitu sporting ngan fiza, maaf klo terlebih mengarah...
harap korang suke hasilnye..


aku tak breakfast pape pun..
petang pukul 4.30 baru makan..
ngan mak andam skali tak makan lagi..
cian... kami lapo tahap gaban!!
majlis meriah tahap dewa dewi..
walopon hanya malis menyambut menantu
tapi macam kenduri sanding lak..
sonok aku..

skang aku baru taw penat keje camni..
ag2 klo kite sowg cover majlis..
cam olimpik da ase..
tapi. masyALLAH....
beshnye toksah kabo ler!!!

sebarang komen @ kritikan membina boleh lah di isi di ruangan komen di bawah.. kalo xmembina xyah komen,ha3... saya budak baru belajar, kalau salah tolong jolokkan tunjukkan...

*wink*
penat tapi syiok bangat dong!!!
Post a Comment