05 November 2009

rojak2 malaysia.. boley cenggitu??


hai semua!!!!
setelah bertahun lame.. ceewah..
bertahun lame kunon,bla lar...
ok.serius..
setelah berminggu-minggu hidup dalam tertekan
berbulan duk fenin kepala..
akhirnya semuanya kembali normal..
normal la kot sebab skang tak balik umah pukul 7 dah..
balik kelas awal je la...

alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar..
spoil sikit2 tu biasa la kan..
adat la sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan suami isteri...
opppss, telebey suda..
ha3

ok.
meh aku cite sket sal dinner.
dinner yang KAMI anjurkan
tema : black and gold "exclusive secretary night"
tempat : vistana hotel
tarikh : 30/10/2009

layan gambar je la eah,
senang kit citer..

ni tuan punye badan a.k.a ajk multimedia
simple je baju aku..
tak ada gown, ropol2, kelip2
buat baju kurung moden n pakai dengan songket dinner sem 1
tak da mase dan peruntukan untuk vogue2..

kawan2 sekelas..
serius dinner tahun ni aku tak banyak amik gambar..
busy sungguh..
menyelit je kat budak tengah pose je..

sahabat kesayangan
yang same2 jipang..
bukan jipang weh, terpakse...
tak da sape yang sanggup pegang tugas seberat ni..
bagi aku la...
kami memang tak da pengalaman,
semuanya buat tanpa belajar dulu..
kamilah pengerusi, kami la ajk cnderahati, kami la ajk psembahan, kami la yang ajar catwalk, kami la yg cari sponsor kami la bendaharinye...
dan kami jugak la hampir2 jadi MC sebab last minute MC sentap sikit..
tapi alhamdulillah, semuanya berjalan lancar..


pahit manis kami rase..
and insyaallah bile dah keje nanti kalo setakat dinner 200-300 orang kami leh handle kot.. ha3 timbul dah ayat riak|sombong|bongkak dah ni...
maaf.. maaf..

bile adik2 junior puji and puas hati dengan dinner ni
tak ada kate2 yang boleh diucapkan selain
terima kasih banyak2 dik...
terima kasih sebab sudi datang..

kan akak dah kate...
berbaloi kan dik???
berbaloi-baloi!!! ;)

noe and qiena..

noe, kalo la aku ade video ko nyanyi malam tu..
sure aku add dalam entry ni...

qiena la rajin nak snap pic..
kalau tak da dia rasanye tak da la pic aku..
maceh syg...

tu je la sal dinner KAMI..
nak cerita banyak pun tak da pic...
tak sronok kan...

* * * * * * * *

ok la..
ni pulak cerita pasal Program Gerak Usahawan
aku jadi urusetia jugak..
biase la student DSK kan..


dalam hall...
kami kena buat report taw untuk setiap sesi..
esok kena submit
tapi haram 1 menda pun tak buat lagi...
he3


baju korperat kelas DSK 4A
cam maching je dengan layout aku..

ni pulak mase sesi ambil gambar kelas
dan dan je abang photog tu bawak barang2 ni
jadi witch la aku... ha3


ni pulak gambar sehar sebelum dinner
semuanya jadi bangang ikut aku duduk tepi coridor tunggu lecture
letih siott naik tangga 4 tingkat..
seksi la kaki aku pas ni...
huhuhu..

ok la, dah la membebel..
esok ada futsal pulak..
tak sabar rasenye...

insyaAllah kalau ade pic aku update lagi ye..

maklumlah mak pakai hs cikai je...
*en.tunang hint ni taw*

da da..


Post a Comment