24 September 2009

24 September 2009


alhamdulillah, syukur ke hadrat Ilahi..
hari ni aku sudah bergelar risikan orang... hua3
xbleh bla statement..
macam nak wat berucap jew..
hehehe.ok. serius..
hari ni debo gile tahap gaban..
aku ngan selsemenye..
cam nak bernikah je..
ketaq lutut den nak angkat dulang..
begeletor piring mase nak isi air..
hahaha..
cam first time je jumpe family papa..
padahal, pak cik tu kacip fren aku dei..
malu sangat la konon..


before family papa sampai..
ni geng pak aji azami..
bergambo sakan gune hp adik fida..
ayah aku sgt ceria arini..
ciap gurau2 lagi ngan aku n adik..
len macam je hepi..


muke debo-tapi-nak amik-gambo
still dalam mud beraya..


opss, ni bukan my scandal ke hape,
bukan papa dah bertukar wajah ke,
bukan okeh..
ni adik aku, fadli..
ececehhh,aku nampak slim le plak...

ni papa kat luo lepak kat tangge..
ye la ne leh masuk owg nak bincang..

papa,
i love you..

p/s: abaikan penyapu blakang tu,
camne leh da kat situ,
aku dah suh dah adik aku alih..
issshhh, btuah pnye budak..

alhamdulillah...


20 September 2009

selamat hari raya aidilfitri..

maaf zahir dan batin

12 September 2009

kite jangan gaduh2 ye awak...





awak, ape salahnya kite baik2..
pasal tarian, pasal lagu lah..
tak kan pasal tu pun kita nak gaduh2.. bunuh2..
kite kan dah besar..
tak baik buat macam tu..
awak tahu, saya suke filem awak..
lagu dan muzik awak..
budaya awak..
makanan awak..
masyarakat awak..
saya suke semuanya...
ape salahnya kite saling same..
kitakan orang timur..
kite semua baik... kan??
kite jangan gaduh2 ye awak...
saya sayang Malaysia, saya sayang Indonesia juga.. :)

08 September 2009

demam...


pening
demam
selsema
batuk yg teruk
mate pedih
sakit dada
sejuk

nape serang malam2 je....

nak gi klinik..
papa mane??
=''(

selamat pagi semua...

salam,
hai semua..
aku baru lepas habis melantak makeroni
carbonara untuk sahur tadi..
sangat kewl pulak rasanya...
ok apa2 je lah...
................................................................
hari ni kelas aku oimaigosh pack gila
disulamkan pula dengan quiz dan oral test dan
assignment yang kena submit..
wish me luck ya..

hum, bermula lah hari yang sangat sibuk...


p/s: entry skema untuk hari skema.

05 September 2009

rindu la


hai..
rindu syira ase..
rindu sgt..

ni gambar bulan lepas tak silap..
mase syira ne duk seharian kat umah aku..
bez sangat la..
feeling keibuan la aku..
mandi2 kan..
makan2 kan..
main2 kan..
kejar2an..


umah ibu xda mainan baby..
da teddy bear beso papa bagi ni je ha..
ko main menda ni je la..


tomeinye la..
anak sape la ni..
kak bee sile prasan pat..


nasib baik dye takut ngan cat..
riso gak aku kalo dye nak gomol2..
takut2 pun duk cat,cat,cat.....


i love you sweet honeydew..
opss telebey suda..


yana feelin2 ade adik..
syira mandi die tengok..
syira makan die tengok..
syira tido die tengok..
sampai skang, tiap ari sabtu je tanye..
kak bee tak nak antar syira kat umah dah ke?


moncong betoi la..
ni mase tengok ikan ayah aku..
duk pisshhhh, pish....

aku suke gambo ni..
aku ckap "syira, peace syira...."
die pun wat la camtu...
ok la kan...
he3..
ibu miss kamu sayang..

poyo

aku skang dalam mud happy gile bangang..
wlopon assignment berlambak..
raye dah nak dekat (owh pliz, ko taw bukan raye yg nak dekat okeh)
love you friend, korang mmg wat aku gilos dowh..
ok jom kite buat assignment jom!!