21 August 2009

petang tadi pergi SEMAMBU

seperti bese la, kak n yang menjadi driver... besela kan? korang nak naik ke kalo aku drive.. xmo kan? aku ade lesen L jew.. ok wat?? sebenonye petang td bukannye gi jln2 shopin2 tapi gi wat perbincangan sket.. banyak gak assignment ne wat..
  • shorthand
  • keusahawanan
  • tamadun Islam
quiz2 pn banyak minggu depan.. mintak la boleh wat.. aku nak study kuat kit sem ni.. sebenonye ni sem last aku, tapi disebabkan aku carry 1modul ne la extend sem... kepada adik2 yang lain2 amik iktibar la.. jgn korang ingat nasib akan slalu sebelahi kite, kang jadi cam aku ni... sebab 1 modul carry aku kene abizkan 6bulan lagi untuk modul yang aku drop.. tu satu, jangan dipersoalkan tentang malu la, aku dah tak reti nak cakap malu camne lagi... korang bayangkan lah, duduk dalam kelas ngan budak baya adik aku, dyowang pandang je aku... hum,nasib baik ramai lagi budak carry.. lame2 ilanglah rase malu tu, ne tebalkan je la muke.. ko buat ko tanggung la..

cakap sal SHORTHAND, korang taw pe itu shorthand?
nanti aku crite sal shorthand k..
aku akan uploadkan assignment aku tu...




ea, kak n sangat STAR dalam shorthand..
walaupun aku slalu lepak n study ngan dye, tapi still aku xleh pandai cam dye..
hum,sebenonye usaha aku kurang..
aku akui...

"seorang kawan baru cakap tadi, xda orang yang
dilahirkan terus jadi bijak.. semuanye bermula
dengan usaha"

doakan aku ea..
aku takut..
plan mase hadapan aku banyak terjejas sebab aku kehilangan 6bln ni..
aku xnak hilang lagi 6bln..


akhir kate,
esok kite nak berpuase..
aku mintak ampun dan maaf ea..

Selamat Menyambut Ramadhan...
=)
Post a Comment