08 August 2009

i'm lookin' for a part time job...

ok..
macam ni..
skang ni aku tengah cari part time job..
so sape2 yang da keje untuk aku wat...
ekceli wat dari rumah cam..
jahit menjahit..
trust me, i'm good in silang pangkah...
betol!!!
xcaye try ask my sista...
kan skang nak dekat raye..
so kepade tukang2 jahit yang tak cukup tangan untuk jahit silang pangkah..
upah la aku....
upah la aku ea...
plz.....
i'm good in jahit manik too..
trust me..

satu lagi kan..
nak dekat2 raye ni..
sape2 yang malas pos kad raye ke....
kan klo company beso2 tu
banyak kad raye nak pos...
so bagi la aku ea...
upah aku je k..

ape2 keje lah ea...
upah la aku..
nescaye aku xkkan hampekan korang...


p/s: aku nak beli somethin, so aku mesti work hard untuk dapatkan..
Post a Comment