17 July 2009

kami sekeluarga di tmn teruntum (skema je title)


ayah dan mak..
cian ayah,
balik2 keje je trus dipakse oleh anak2nye
(kecuali aku) untuk pergi ke tmn teruntum..
ayah pakai sluo keje lagi ha..
maceh ea ayahku..
cian anak2mu ini (kecuali aku) yang tengok haiwan2..
sebenonye bukan satu keluarga pun pergi
fadli skolah kat rompin
daus xmo ikut coz nak tido..
kami pergi 6 orang jew..


ni beruang ea anak2..
eh,adik2..
ingat de kuda,leh gak yana naik kuda..
xda pulak arini..
cian adik aku..
nanti suh ayah datang ari minggu la ea..


ibu-ibu, bapak-bapak
ini kelinci ya..


yana n ayah..
tengok burung unta..
burung unta ni tengah agresif..
nak mengawan kot..
hum..
cite sal mengawan
tetibe terlintas menda ni..
aku rase cam kene gangguan sexsual je taw
mase aku duk jakun tengok haiwan2 ni
ade 3 situasi yang same tetapi berbeza haiwan
ko nak taw pe?
1- aku tertengok burung helang buang air
2- aku tertengok beruang buang air
3- aku tertengok burung unta buang air,
ni sumpah aku terkejut gile
sape yang pernah tengok burung unta buang air
mesti terkejut gile cam aku..
burung unta JANTAN lak tu...
skali lagi aku ulangi, JANTAN..
huh,xsenonoh tol!!!
perkare no 1,2 tu aku xkesah sangat..
ekceli klo ayam pun aku xkesah..
tapi ni sumpah aku geli..


amin wif his bff
huahuahua..

ni gambo xready lagi..
muncung2 adik aku..
huk3..
sabo je la..


ni baru betoi..
eh,tapi cam ko terlebey cover la plak dik..
okeh,okeh.. ea la..
aku perkenalkan,
ni adik kedua aku..
namenye fida..
amik course seni bina kat polisas
masih single lagi..
opss,terlebey suda..


cewah..
posing la plak..
ce teka pe yang bulat ni..
sebenonye menda ni adalah gelongsor..
yaang da bulat2 tuh..


rugi si firdaus xmo ikut..
kami mkn kat tmn permainan..
dengan angin sepoi2 jew..
hushhh,beznye la..
sib baik meon2 tu xdatang..


last skali aku dan gelongsor..
kenyang deh makan udang..
maceh ea ayah..
Post a Comment