26 February 2009

Pengenalan (cam bab dalam buku lak.. hehehe)

salam...
akhirnya,ade gak aku blog sendiri... sebenonye, ak pn tak taw nape aku pilih name "cherita chenta hati" as my blog title... ase nye coz still dalam mud frust kot... hehehe... jiwang la konon..
ish, da melalut panjang da aku ni, tak kenalkan diri ag kan...
  • name aku, fiza... sume owg panggil aku fiza, dari datuk, nenek, mak , ayah, mak cik, pak cik, adik bradik sampai la ke kawan2 sume panggil aku fiza...
  • baru je awal 20an... tapi asenye aku dah beso kot.. beso kit la dari dak skolah... hehehe
  • tu je lar asenye wat mase ni... kang cite banyak2 kang penat la aku... hehehe...
  • kite kenal nanti2 k...
  • ase cam sonok je arini...
Post a Comment