28 February 2009

minggu yang memenatkan..



salam... aku baru balik dari gi kursus kahwin ni... penat n ngantok jew ase.. minggu ni memang aku tak leh rehat.. tak sabo nak tunggu minggu depan.. minggu depan rest lar kit coz cuti 3hari...
aku nak share ngan korang sal kursus kawin, tapi fail aku lak kat kak n.. banyak gak menda aku dapat taw dari kursus ni, tapi nanti aku cite kat korang ea..
hum, arini aku bangun lewat... tergesa-gesa nak wat sume menda, nak iron tudung pn sampai tangan yang kene iron... dlam minggu ni dah 2 kali da aku terkene iron,sib baik kit aje... kit pn akit taw.. hehehe.. arini aku jadi urusetia bahagian pendaftaran kursus kahwin.. tolong ustaz(tolong pe,ciap ustaz bagi upah ag.. he3 tq ustaz..)dalam lambat2 pn sempat gak aku gi kat zaza melantak spegeti ngan n.. lapo siut!! dah kenyang baru lar gi mencari ustaz kat auditorium(sowi lambat ustaz) tolong ustaz boh buku n pen dalam fail jew.. pendaftaran aku tak wat pn... sebab kitorang kejo mase, suh peserta sain mase ceramah jew.. ceramah ni kadang2 bez,kadang2 tak bez.. wat ak ase ngantok jew.. sib baik aku gi ngan kak n, tak lar boring sangat, leh gak borak2 (leh lak gi borak time ceramah)tapi last2 tu kak n terbongkang gak.. siap pasang strategi ag... nak taw die cover gune pe? dier gi bantai pakai spek,tak nampak la mate dier pejam.. siut kak n, bio aku tercongong sowang2 ngadap muke dato' hakim syariah tu.. sok aku nak bawak spek gak lar.. hahahaha aku ne da spek.. ha, pinjam spek ayah aku pakai time nak mesin rumput lar... compem leh tido lena.. huhuhu...

ha, semalam aku kate nak cite sal mak aku lak kan.. letak gambo mak lak kat ats tu (sebenonye tak reti nak wat turun bawah...baru nak blajo blog2 nie..hu3)
anje tak muke mak aku? taw dek mak aku boh gambo ni, mampus aku.. hehehe, mase ni mak aku ngah bcakap,aku gi bantai amik gambo, tu yang moncong2 tu... hahaha!!! mak aku ok, tapi kuat bebel.. bese la,namenye mak kan... mak aku ni kalo kat luo owang nampak cam pendiam jew, memang mak aku ni pemalu kit ngan owang baru kenal.. mak aku pandai wat kek,kek lapis ke, kek pisang ke, kek span ke, kek kukus ke, kek bako ke, sume dier reti wat... aku ngan mak aku ni slalu gadoh2 manje... aku taw mak aku mesti sunyi kalo aku xda, tu sal aku tolak sume tawaran blajo jauh2... (he3,alasan) mak aku slalu marah aku, bile aku marah adik2 aku... geram aku... adik2 aku lebih takutkan aku dari mak aku sendiri.. aku garang taw kat umah.. hehehe, anak sulong kan... ayah aku ok jew... ag pun aku kan kakak..
pape pn aku sayang sangat kak mak aku,sape tak sayang mak kan?
mak aku memang bez!!!


aku cite sal adik2 aku lak ea jap ag, nak gi makan jap.....




Post a Comment